Ο καλύτερος συνδυασμός χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη!

LIKE US ON FACEBOOK

Το πώς συνδυάζεις τα ρούχα έχει μεγάλη σημασία και μπορεί να αλλάξει όχι μόνο το outfit αλλά ακόμη και τη διάθεσή σου. Ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη;

Μερικές φορές φταίει ο καιρός. Άλλες φορές μια μικρή κρίση στη δουλειά. Μερικές φορές φταίει ένα κρυολόγημα που σε γυροφέρνει και δεν σε αφήνει να κοιμηθείς καλά τα βράδια σου. Αλλά πάντα το στιλ μπορεί να σου φτιάξει λίγο τη διάθεση. Κι όμως! Ποιος είναι ο συνδυασμός χρωμάτων στα ρούχα που μπορεί να φτιάξει και τη διάθεσή σου;

Το ροζ και το κόκκινο. Κι, όμως, ένας συνδυασμός που για πολλούς θεωρείται «ταμπού» και πολλοί τον φοβούνται, είναι από τα πιο in και για φέτος την άνοιξη. Γιατί ροζ και κόκκινο μαζί; Για ένα πιο λαμπερό στιλ, πιο φωτεινό και πιο μοδάτο.

συνδυασμός χρωμάτων στα ρούχα

Συμπληρώνουν το ένα το άλλο

Φυσικά, δεν σου είπαμε να βάλεις ένα έντονο ροζ, ένα φούξια με ένα κόκκινο της φωτιάς… Όχι! Αλλά μπορείς να βρεις τις σωστές αποχρώσεις που να συμπληρώνουν η μια την άλλη.

Όταν έχεις πολλά στοιχεία σε ροζ χρώμα και δεν θέλεις να μοιάζεις σαν μια άλλη Barbie, τότε μπορείς να το «σπάσεις» με ένα κόκκινο και να δώσεις μια πιο sexy και θηλυκή πινελιά στο look σου.

Layer, Layer, Layer

συνδυασμός χρωμάτων στα ρούχα

To Layer, δηλαδή οι στρώσεις στα ρούχα είναι στη μόδα κι εσύ μπορείς να πετύχεις το ιδανικό layering με ροζ και κόκκινο. Μπορείς να βάλεις μια ροζ πλεκτή μπλούζα πάνω από ένα ροζ παλ φόρεμα ή ένα ροζ πουλόβερ με κόκκινο παντελόνι. Βάλε χρώμα στο look σου και μη το φοβάσαι!

Μια μικρή προσθήκη

συνδυασμός χρωμάτων στα ρούχα

Ακόμη και μια μικρή προσθήκη, ένα μικρό στοιχείο μπορεί να κλέψει την παράσταση και να κάνει το outfit σου πιο ενδιαφέρον. Μπορείς για παράδειγμα σε ένα σύνολο με αποχρώσεις του ροζ να το σετάρεις με μια κόκκινη τσάντα ή μια κόκκινη ζώνη ή κόκκινα αξεσουάρ.

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτά τα δύο χρώματα είναι πολλοί και δεν θα ξεμείνεις ποτέ από ιδέες!

Διαβάστε επίσης:

Με μια απλή μαθηματική πράξη, θα ψωνίζεις πιο έξυπνα!

Photo: Getty Images
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved