Ο Calvin Klein δεν θα πουλάει πια ακριβά ρούχα!

LIKE US ON FACEBOOK

Στροφή στην… καριέρα του κάνει ο Calvin Klein αφού αποφάσισε να σταματήσει να πουλάει τόσο ακριβά ρούχα πολυτελείας και θα επικεντρωθεί σε ρούχα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό!

Tα ρούχα του Calvin Klein τα ξέρουμε και τα αγαπάμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράζουμε, τουλάχιστον όχι τόσο συχνά, οπότε αυτό το νέο μας έκανε πολύ χαρούμενους!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το brand εγκαταλείπει τη μόδα πολυτελείας και θα επικεντρωθεί στη μόδα που απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Αυτός ο επαναπροσδιορισμός ξεκίνησε απ’ τη μητρική εταιρεία PVH, η οποία επένδυσε στην Calvin Klein 205W39NYC περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το εμπορικό σήμα Calvin Klein 205W39NYC θα κλείσει», σημείωσε εκπρόσωπος της Calvin Klein. Το εν λόγω εμπορικό σήμα εκπροσωπούσε την πολυτέλεια στους κόλπους του brand που ιδρύθηκε το 1968.

Κάθε σεζόν, ο Calvin Klein παρουσίαζε κολεξιόν υψηλότερης ποιότητας σε σχέση με τις υπόλοιπες σειρές της «CK».

Ο όμιλος PVH το 2016 προσέλαβε τον Βέλγο σχεδιαστή Raf Simons, για να επαναπροσδιορίσει τη φίρμα, η οποία δεν είχε εξελιχθεί ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση τον ιδρυτή του brand το 2002.

Ο Raf Simons σχεδίασε διάφορες κολεξιόν πιο κομψές απ’ ό,τι είχε παρουσιάσει ο Calvin Klein μέχρι τότε. Ωστόσο, οι πωλήσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες και ο όμιλος PVH ήθελε να ξαναπάρει τον έλεγχο, προτού ο Simons εγκαταλείψει τον οίκο στα τέλη Δεκεμβρίου.

Στις αρχές Ιανουαρίου, ο όμιλος ανακοίνωσε μια στρατηγική αναδιοργάνωση και την αλλαγή ονομασίας του εμπορικού σήματος Calvin Klein 205W39NY, όπως και το κλείσιμο φέτος του εμβληματικού του καταστήματος στη Λεωφόρο Μάντισον, στο Μανχάταν.

Διάβασε ακόμα:

Οι αδερφές Kardashian γδύνονται και ντύνονται για τη νέα καμπάνια του Calvin Klein (Photos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved