Κι αφού σου περιγράψαμε όλη την αίσθηση που μας άφησε η πρεμιέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, δεν θα μπορούσαμε να μη σε πάρουμε μαζί μας στη δεύτερη μέρα του MFW (Milan Fashion Week). Το milanese style συνεχίζεται και το made in Italy ενθουσιάζει!

H δεύτερη μέρα του MFW άρχισε και για καλή μου τύχη ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Οπότε καταλαβαίνεις ότι είχα όση ώρα ήθελα για να κάνω την απαραίτητη προετοιμασία πριν ξεκινήσω την «εξερεύνηση» στην Ιταλική μόδα.

Πρώτη στάση της δεύτερη μέρα του MFW ήταν η παρουσίαση της συνεργασίας της Converse Χ Carhatt Wip. H Converse παρουσίασε τα καινούργια sneakers σχεδιασμένα από τον Carhatt Wip σε ένα πολύ εντυπωσιακό χώρο με αλεξίπτωτα, βράχια και άμμο.

https://www.instagram.com/p/Bn6O_nvFvJu/?taken-by=converse

Θυμάσαι πώς είναι τα κλασικά Converse; Δεν αλλάζει κάτι με τα Converse Χ Carhatt Wip, έχουν σχεδόν το ίδιο pattern απλά έχουν πιο σκληρό και ανθεκτικό πανί (επίσης, μπορείς να τα συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα, γιατί μην ξεχνάς το αθλητικό και το glam στιλ είναι από τα μεγαλύτερα trend αυτήν την περίοδο). Θα τα βρεις σε τρία all time classic χρώματα, λευκό, χακί και μαύρο.

https://www.instagram.com/p/Bn81RhlDo-9/?taken-by=converse

Στην συνέχεια, σειρά είχε η παρουσίαση «Ammare» της Francesca Fossati για την SS 2019 συλλογή της. Η Francesca Fossati είναι ένας από τους μοναδικούς και πιο καλοσυνάτους ανθρώπους στην «costume and made» μόδα στην Ιταλία. Καλά κατάλαβες! Η Fossati σχεδιάζει ρούχα κομμένα και ραμμένα πάνω σου.

Ο χώρος που με υποδέχτηκε η Francesca Fossati ήταν σαν ένας λευκός καμβάς με πολύχρωμες πινελιές από τα φορέματα της αλλά και τα vintage κουτιά για καλλυντικά ή τα γυαλιά ηλίου σου.

https://www.instagram.com/p/Bn9cyKwg1nq/?taken-by=francescafossatimilano

Μετά την Francesca Fossati άργησα ως συνήθως πάρα πολύ, τόσο….που φοβόμουν ότι θα χάσω το cocktail party του περιοδικού Nomas. Το Nomas είναι ένα περιοδικό που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια στην Ελλάδα, από έναν ταξιδιώτη. Όπως θα δεις από το όνομα του περιοδικού, το concept αλλά και το κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο σε μια διαφορετική πόλη.

Προς το παρόν το Nomas έχει ταξιδέψει Ιταλία, Παρίσι, Μόσχα, και το τελευταίο τεύχος που είδα χθες στο cocktail party ήταν για το Λίβανο.

https://www.instagram.com/p/Bn8F0mMnVSs/?taken-by=nomasmagazine

Το Nomas συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο την μόδα και την φωτογραφία (από κάθε πόλη που φιλοξενείται). Τα βασικά ονόματα πίσω από το Nomas είναι ο Γιάννης Μπουρνιάς και η Λίνα Στεφάνου, αλλά και πίσω από το PR κομμάτι είναι η πολύ καλή μου φίλη Αλεξάνδρα Μουσαμά.

https://www.instagram.com/p/Bn9qsHmnubC/?taken-by=georgevavourakis

Έχασες την πρώτη μέρα; Μην ανησυχείς!

Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και ήμασταν εκεί! Τι αίσθηση μας άφησε η «πρεμιέρα»;