Ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά -παρά τις μπόρες και τα σύννεφα- και ήδη διανύουμε τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης. Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί χρωμάτων για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου;

Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί χρωμάτων για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου; Αρχικά βάλε χρώμα. Πολύ χρώμα! Και μάλιστα, συνδυάζουμε τα πιο απίθανα χρώματα που ίσως δεν σου περνούν απ’ το μυαλό…

Στην ουσία κάνουμε… mixing and matching ανοιχτά χρώματα με πιο ήπιους τόνους και φτιάχνουμε το ιδανικό σύνολο.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι ιδανικοί συνδυασμοί χρωμάτων για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις;

Μπλε electric και μωβ

συνδυασμοί χρωμάτων

Το συγκεκριμένο outfit είναι απ’ τον οίκο Louis Vuitton για την Άνοιξη 2019 και συνδυάζει το μπλε electric με το μωβ. Ένας δυνατός συνδυασμός με μια retro διάθεση από τα 80s που δεν θα περάσει από κανέναν απαρατήρητο.

Ροζ και κίτρινο

συνδυασμοί χρωμάτων

Ο Michael Kors μας υπενθυμίζει πόσο πολύ αγαπάμε το χρώμα με την collection του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Και ανάμεσα στους διάφορους συνδυασμούς έχει και το ροζ με το κίτρινο μαζί! Και είναι ένας συνδυασμός που θα παίξει πολύ φέτος.

Παστέλ και μαύρο

συνδυασμοί χρωμάτων

Άλλο ένα σύνολο που θα αγαπήσεις είναι ο συνδυασμός του παστέλ με το μαύρο. Εντάξει, μπορεί το μαύρο να μην είναι και το πιο φωτεινό χρώμα αλλά σε συνδυασμό με το παστέλ έχεις το καλύτερο outfit. Αυτά τουλάχιστον λέει ο οίκος Chanel για την Άνοιξη 2019! Συνδύασε το μαύρο με παλ ροζ, μπλε, κίτρινο, μπεζ!

Ανοιχτό κίτρινο και πράσινο

συνδυασμοί χρωμάτων

Η Άνοιξη θέλει χρώμα! Ο fashion designer Prabal Gurung για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μας προτείνει αυτόν τον συνδυασμό. Μπορεί σε ορισμένους να φαίνεται… too much, αλλά η Άνοιξη θέλει χρώμα!

Πορτοκαλί και κίτρινο

συνδυασμοί χρωμάτων

Ακόμη ένας έντονος συνδυασμός από το show Sies Marjan’s για την Άνοιξη του 2019. Το πορτοκαλί και το κίτρινο είναι ένα ακόμη match που θα δούμε φέτος την Άνοιξη και οι πιο τολμηροί θα το δοκιμάσουν!

Παλ μπλε και camel

συνδυασμοί χρωμάτων

IMAXTREE / Tristan Fewings/BFC

Ένας chic συνδυασμός απ’ τη συλλογή της Victoria Beckham για την collection της Άνοιξης 2019. Αυτός ο συνδυασμός θα περάσει το κάθε outfit σε άλλο level, θα σε κάνει να δείχνεις… πιο κομψή, αέρινη και ανοιξιάτικη.

Διαβάστε επίσης:

Celebrities προτείνουν πώς να φορέσεις jean το Καλοκαίρι! | Photos

Photo: Getty Images