Κοσιώνη και Στεφανίδου φόρεσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα στην ίδια εκδήλωση και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Κι όμως! Ο χειρότερος εφιάλτης πολλών γυναικών έγινε πραγματικότητα. Κοσιώνη και Στεφανίδου έβαλαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα στο Σταύρος Νιάρχος και είναι να μη σου τύχει!

Ας δούμε τι επέλεξαν οι δύο κυρίες που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάστηκε από πολλούς. Οι δύο κυρίες του ΣΚΑΪ επέλεξαν ένα δερμάτινο, ταμπά φόρεμα με τον έναν ώμο έξω. Και προκειμένου να “καθίσει” καλύτερα το φόρεμα και να αναδείξει τη σιλουέτα τους, έβαλαν (ναι, ναι, και οι δύο) μια ζώνη. Κι εδώ ευτυχώς πρωτοτύπησαν γιατί η επιλογή της ζώνης ήταν διαφορετική.

Κοσιώνη και Στεφανίδου

Διαφορετική ήταν επίσης και η επιλογή του παπουτσιού. Η Σία Κοσιώνη προτίμησε να το σετάρει με έντονο χρώμα στο παπούτσι κι έτσι έβαλε κοκκινο-μπορντό γόβες, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου προτίμησε να αφήσει όλο το look nude και επέλεξε γόβες στην ίδια απόχρωση.

Κοσιώνη και Στεφανίδου

Δεν ξέρουμε ποια ήταν η αντίδραση των δύο κυριών όταν είδαν η μια την άλλη αλλά θα θέλαμε πολύ να μάθουμε! Πάντως και οι δύο ήταν άνετες και χαμογελαστές στον φακό.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι στη μόδα! Είναι δερμάτινο και τα δερμάτινα θα φορεθούν και φέτος, είναι midi και αυτό το κάνει πιο classy και chic. Το σχέδιο είναι εξίσου εντυπωσιακό καθώς αφήνει ακάλυπτο τον έναν ώμο ενώ γενικά αγκαλιάζει τη σιλουέτα. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από τη νέα κολεξιόν του οίκου Simona Corsellini και η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 400 με 500 ευρώ.

Εμείς φτιάχνουμε τη ντουλάπα με τα φθινοπωρινά κι έχουμε μόνο τα απαραίτητα!

Ένα παρόμοιο φόρεμα μπορείς να το βρεις και πιο οικονομικό και είναι ιδανικό για μια εκδήλωση, ένα event ή ένα ποτό. Έρχεται σε ίσια γραμμή και μπορείς να το φορέσεις είτε με nude αποχρώσεις, όπως έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου, είτε να το “σπάσεις” με αποχρώσεις του κόκκινου όπως έκανε η Σία Κοσιώνη.

Εσύ τι προτιμάς;

Αναφορικά με την παρουσίαση του ΣΚΑΪ, έδωσαν όλοι το παρόν, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές αλλά και συντελεστές της σειράς “8 Λέξεις” που έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο σταθμό με πολύ καλά νούμερα.

Διαβάστε επίσης:

Να βρεις κάποιον να σε κοιτάει… όπως η Κοσιώνη τον Μπακογιάννη! | Video