Ιδέες για χειμερινά outfits από τις street style εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη μπορεί να μην είναι το ίδιο εντυπωσιακή όπως αυτή στο Παρίσι ή το Μιλάνο με τους μεγάλους οίκους μόδας, καταφέρνει όμως να ξεχωρίζει για τις street style εμφανίσεις που βλέπουμε σε αυτή!

Κι όλοι γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά ότι τις μεγαλύτερες τάσεις στη μόδα τις βλέπουμε στους δρόμους των τεσσάρων μητροπόλεων κι όχι στις πασαρέλες των οίκων. Ζητάμε συγγνώμη από τους σχεδιαστές γι’ αυτό, αλλά είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Οι street style εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη ξεχωρίζουν για έναν ακόμη λόγο, για τις ιδέες για χειμερινά outfits που μας χαρίζουν κατά την εβδομάδα μόδας που διεξάγεται τον Φεβρουάριο.

Έτσι και φέτος, είδαμε δημοσιογράφους, μοντέλα και προσκεκλημένους των επιδείξεων μόδας στη Νέα Υόρκη να έχουν ντυθεί κατάλληλα και πάντα με στιλ για τον κρύο καιρό που τους περίμενε εκεί.

Είδαμε puffer jackets, αξεσουάρ στα μαλλιά και layers και layers και layers από έντονα χρώματα και διάφορα patterns και prints.

Photo: Tyler Joe/Harper’s Bazaar

Photo: Tyler Joe/Harper’s Bazaar

Σ’ αυτές τις street style εμφανίσεις είδαμε ακόμη ότι για ακόμη μια σεζόν κυριαρχεί το camel τόσο σε παλτό, πανωφόρια, δερμάτινα, όσο και σε ολόσωμες φόρμες όπως αυτή που φοράει η Rosie Huntington-Whiteley στη φωτογραφία.

Photo: Tyler Joe/Harper’s Bazaar

Τα κορίτσια της Νέας Υόρκης αγαπάνε τα αξεσουάρ στα μαλλιά και έτσι δεν δίστασαν να τα φορέσουν ακόμη κι όταν ο καιρός απαιτούσε σκουφάκια και κουκούλες. Αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στις αγαπημένες βελούδινες στέκες της Kate Middleton, οι οποίες φυσικά και είναι πλέον τάση και τις είδαμε τόσο στην πασαρέλα όσο και στους δρόμους.

Photo: The Style Stalker

Photo: The Style Stalker

Photo: The Style Stalker

Διάβασε ακόμη:

Οι τάσεις στις τσάντες που αναμένεται να κυριαρχήσουν τη νέα χρόνια

Photo: Adam Katz Sinding/W Magazine

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved