Η Wish-List του Φθινοπώρου

LIKE US ON FACEBOOK

Η wish-list του φθινοπώρου περιλαμβάνει, κομμάτια-κλειδιά μιας αστικής καθημερινότητας. Ευέλικτα και ιδανικά για πολυδιάστατους συνδυασμούς εξυπηρετώντας τη συνθήκη και την απαίτηση της κάθε στιγμής. Πρόκειται για τα ηχηρά trends της σεζόν, άλλα που κατάφεραν να παραμείνουν στην επικαιρότητα κερδίζοντας το στοίχημα της διαχρονικότητας. Μπλεγμένα μεταξύ τους, δείχνουν να αποτελούν τα αγαπημένα ρούχα και αξεσουάρ της φθινοπωρινής εποχής.

Animal prints, western μπότες, πολύτιμα κοσμήματα, εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, ευέλικτα top, άνετα παντελόνια, ζεστά πανωφόρια, είναι όλα όσα συνοψίζονται στη wish-list αυτής της εποχής. Επιλογές που βρίσκονται στο προσκήνιο χάρις της αισθητικής τους, αλλά και χάρις στο ότι μπορούν να βρουν τόπο εφαρμογής σε μια απλή καθημερινότητα.

Η Wish-List του Φθινοπώρου

Γυαλιά Ηλίου με Chunky Σκελετό & Ορθογώνια Σιλουέτα

Bodies Φορεμένα σαν Top 

Οι Μπότες των 70s

Οι μπότες της νέας φθινοπωρινής σεζόν ακολουθούν τα vibes των 70s. Statement, και ίσως από τα σημαντικότερα trends για το φθινόπωρο/χειμώνα 2020. Οι δρόμοι των μητροπόλεων της μόδας έδωσαν απλόχερα άφθονο υλικό προς δικής μας έμπνευση.

Παρατηρώντας τες, αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για μια σιλουέτα κλασική, σχεδόν basic. Ικανές να εισχωρήσουν σε κάθε γκαρνταρόμπα. Πρακτικές και συνάμα μοντέρνες. Άξιες θαυμασμού. Το τακούνι τους είναι μεσαίο, κι αυτό ακριβώς, είναι που τις κάνει τόσο γοητευτικές στα μάτια μας, πέραν της vintage αισθητικής τους. Η καλύτερη εκδοχή τους έχει το χρώμα του μαύρου και κονιάκ, και κάνουν εκπληκτικό συνδυασμό με όλες τις μαλακές μπεζ αποχρώσεις. Μαζί τους δοκιμάστε το στυλ της μονοχρωμίας.

Διάβασε τη συνέχεια στο thestylin.com και πάρε ιδέες για τα φθινοπωρινά σου looks. Μην ξεχνάς πως κάθε trend μπορείς να το προσαρμόζεις στο δικό σου προσωπικό στιλ!

Photo: Unsplash/Jordan Heath
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved