Οι street style εμφανίσεις από την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Όταν οι πιο stylish άνθρωποι στον κόσμο φθάνουν στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο για την Εβδομάδα Μόδας, μπορούμε πάντα να περιμένουμε την καλύτερη πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις μας.

Φυσικά, εννοούμε τις εμφανίσεις που βλέπουμε στο street style της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης (NYFW) για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2018.

Μπορεί στις πασαρέλες να βλέπουμε τις καινούριες τάσεις και κολεξιόν που θα επικρατήσουν την επόμενη περίοδο, ωστόσο εμάς την προσοχή μας τραβάνε πάντα οι εμφανίσεις των καλεσμένων που έχουν επιλέξει για τις επιδείξεις τους οι σχεδιαστές μόδας.

Γιατί προτιμάμε τις street style εμφανίσεις; Γιατί μας δείχνουν με πολύ απλό τρόπο πώς μπορούμε και εμείς να συνδυάσουμε τα κομμάτια που αναμένεται να γίνουν τάση το επόμενο διάστημα. Μας δίνουν νέες ιδέες για το πώς να φορέσουμε ρούχα που ήδη έχουμε στη ντουλάπα μας και που μπορεί να μην είχαμε σκεφτεί.

Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις street style από την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη.

Η συγκεκριμένη εβδομάδα μόδας να γίνεται μέσα στην καρδιά του χειμώνα, και όπως είναι λογικό βλέπουμε outfits με «χοντρά» ρούχα.

Από τις street style εμφανίσεις είναι φανερό ότι θα δούμε αρκετά το επόμενο διάστημα, τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, τα μικρά γυαλιά ηλίου, αλλά και τα beret και biker καπέλα.

Photo: Tyler Joe/elle.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved