«Το label Dolce & Gabbana θα πεθάνει μαζί μας», δηλώνουν οι Dolce and Gabbana ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλουν να συνεχίσει κανείς το brand τους μετά τον θάνατό τους.

Η σημαντική ανακοίνωση των Dolce and Gabbana για το brand τους έγινε δια στόματος του 55χρονου Gabbana σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Οι δύο Ιταλοί σχεδιαστές έχουν αποφασίσει πως το brand τους «Dolce & Gabbana» θα πεθάνει μαζί τους, δηλώνοντας ανοιχτά πως δεν επιθυμούν ν’ αναλάβει κάποιος άλλος να σχεδιάζει τα κομμάτια με το label τους.

«Μόλις πεθάνουμε, τελειώνει, είμαστε νεκροί. Δεν θέλω να σχεδιάζει ένας Ιάπωνας τα Dolce & Gabbana», δήλωσε ο Gabbana στην Corriere della Sera μιλώντας για τα κληρονομικά  σχέδιά τους.

Οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana ξεκίνησαν το brand «Dolce & Gabbana» το 1985 ενώ εξακολουθούν να συνεργάζονται άριστα ακόμα και μετά τον χωρισμό τους ως ζευγάρι το 2004.

Όταν χωρίσαμε, είπαμε στον εαυτό μας ότι ήταν καλύτερα να διαιρέσουμε τα πάντα, γιατί αν πάθαινα κάτι την επόμενη μέρα, θα έπρεπε να ασχολείται με κάποιον που δεν έχει σχέση με τη βιομηχανία, όπως για παράδειγμα ο ξάδερφος μου, ο οποίος θα μπορούσε να καταστρέψει την επιχείρηση

ανακοίνωση των Dolce and Gabbana

AFP

Ο ίδιος συνέχισε τονίζοντας πως αποφάσισαν να διαχωρίσουν τη δουλειά απ’ τη σχέση τους και «δημιουργήσαμε ένα καταπίστευμα που δεν μπορεί να αγγίξει κανείς».

Απ’ την πλευρά του, ο Dolce συμπλήρωσε πως αρνήθηκαν όλες τις προσφορές για εξαγορά του σήματος.

Μπορεί κανείς να έχει όλα τα χρήματα του κόσμου, αλλά αν δεν είναι ελεύθερος, τότε τι να τα κάνει; Δεν πηγαίνεις στον τάφο με ένα φέρετρο γεμάτο χρήματα

Ο Stefano Gabbana, πάντως, μετά από τόσα χρόνια δηλώνει πως έχει ελάχιστον χρόνο αλλά δεν τον νοιάζει να γίνει πιο πλούσιος. «Είμαι πάρα πολύ απασχολημένος. Δεν με νοιάζει να γίνω πλουσιότερος, αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι επιτυχημένος».

«Ακόμα και σήμερα, το δικό μου είναι το δικό του», πρόσθεσε, τέλος, μιλώντας για τον ισχυρό μεταξύ τους δεσμό, ακόμα και τώρα που δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Photo: Epsilon/Getty Images