Καλά διάβασες! Η Rihanna λανσάρει κάλτσες και το Internet παραληρεί…εμείς πάλι δεν ενθουσιαστήκαμε και τόσο. Περιμένουμε, όμως, και τα δικά σας σχόλια.

Η Rihanna λανσάρει κάλτσες με διαμάντια. Όχι, δεν αστειευόμαστε! Οι κάλτσες της λάμπουν, έχουν διαμάντια και είναι για celebrities και όχι μόνο.

Η Rihanna λανσάρει κάλτσες και έχουν και όνομα! Λέγονται “Cold Hearted” και είναι φτιαγμένες από ένα λαμπερό υλικό (σίγουρα λαμπερό), διαθέτουν χειροποίητα κοσμήματα και βγαίνουν σε τρία χρώματα. Μαύρες, λευκές και κερασί. Διάλεξε και πάρε.

Ή μάλλον μη διαλέξεις ακόμα μέχρι να ακούσεις την τιμή. Κάθεσαι; Το κάθε ζευγάρι κοστίζει 125 δολάρια. Εντάξει είναι δια χειρός Rihanna, τι περίμενες;

Οι μαύρες είναι sexy και είναι οι αγαπημένες μας

η Rihanna λανσάρει κάλτσες

Για τους ρομαντικούς προτείνουμε τις κόκκινες

η Rihanna λανσάρει κάλτσες

Και οι τρεις μαζί!

η Rihanna λανσάρει κάλτσες

Τώρα με τι μπορείς να τις συνδυάσεις αυτές τις κάλτσες; Δεν είμαστε και πολύ σίγουροι. Πάντως μάλλον δεν μπορείς να τις φορέσεις το πρωί που θα πας για δουλειά, μπορείς όμως να τις φυλάξεις για μια ιδιαίτερη περίσταση όπως η σημερινή.

Πάντως οι fans της Rihanna ξετρελάθηκαν με τις συγκεκριμένες κάλτσες που είναι σίγουρα ξεχωριστές αλλά όχι και για κάθε μέρα…Εμείς στο ipop.gr ψηφίσαμε αλλά τελικά δεν θα πάρουμε.