Η Rihanna λανσάρει δικό της οίκο μόδας, παρόμοιο με Dior, Celine, Givenchy και Louis Vuitton. Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;;

Η Rihanna λανσάρει δικό της οίκο μόδας και κάτι μας λέει πως θα είναι ένα luxury brand για… λίγους. Η αγαπημένη μας Riri έχει μπει στον χώρο της μόδας πολύ, πολύ δυναμικά. Λάνσαρε τη συλλογή της Fenty Beauty το 2016 και σε αυτήν λάνσαρε μόνο εσώρουχα για γυναίκες, αλλά όπως όλα δείχνουν τώρα ανεβάζει τον πήχη.

Σύμφωνα με το Women’s Wear Daily (WWD), η τραγουδίστρια συζητά με την εταιρία LVMH, την εταιρία που έχει brands όπως Dior, Celine, Givenchy και Louis Vuitton. Κι αν αυτά τα νέα επιβεβαιωθούν, τότε θα είναι η πρώτη φορά που η LVMH θα λανσάρει ένα εμπορικό brand από την αρχή της ίδρυσης του Christian Lacroix το 1987.

Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες ούτε το πότε θα γίνει αυτό, αλλά σύμφωνα με το WWD θα περιλαμβάνει προϊόντα από  δέρμα και αξεσουάρ.

Σύμφωνα με αναφορές, η LVMH έχει ήδη επιλέξεις μερικούς υπαλλήλους της Louis Vuitton και της Celine για να εργαστούν μαζί με τη Rihanna. Σύμφωνα πάλι με αναφορές, ο όμιλος της μόδας ξεκίνησε να διαμορφώνει την ομάδα πριν από έξι μήνες στο Παρίσι, με το έργο να επιβλέπει ο Sidney Toledano, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH Fashion Group.

Οι εικασίες για τα νέα βήματα της Rihanna  στον κόσμο της μόδας, κυκλοφόρησαν όταν η ίδια εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Fenty.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν σχεδιάσει η Rihanna θα το κάνει με πολλή αγάπη και θα είναι σίγουρα πιο ιδιαίτερο και εκκεντρικό.

Ανυπομονούμε για τις επίσημες ανακοινώσεις λοιπόν!

Διαβάστε επίσης:

Η naughty συλλογή εσωρούχων της Rihanna για τον Αγ. Βαλεντίνο! (Photos)