Κάθε εμφάνιση της Naomi Campbell είναι μοναδική και δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Και για ακόμη μια φορά η Naomi Campbell στην πασαρέλα μας ενθουσίασε.

Μετά από 14 χρόνια, η εμφάνιση της Naomi Campbell ήταν εντυπωσιακή για το Coutoure show του οίκου μόδας Valentino και έκανε το πιο μεγάλο φινάλε για την επίδειξη μόδας για την Άνοιξη 2019!

Στα 49 της χρόνια η Naomi Campbell παραμένει top model και μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά!

Και ενώ φαίνεται να βρίσκεται σχεδόν παντού, το supermodel κρατάει το πρόγραμμά της επιλεκτικό: Περπατά μόνο, ή κάθεται μπροστά, για κορυφαίους σχεδιαστές ή buzzy labels της στιγμής. Τώρα, για την εβδομάδα της μόδας, επέστρεψε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο και τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Η Naomi Campbell έκανε μια μη αναμενόμενη εμφάνιση στην παρουσία του οίκου Valentino για την Άνοιξη 2019 στο Παρίσι. Έχοντας το γνωστό βλέμμα που τους μαγνητίζει όλους, φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα το οποίο σχεδιάστηκε από τον Pierpaolo Piccioli και η Naomi, το ανέδειξε με τον πιο επικό τρόπο και έδωσε μια υπέροχη πασαρέλα στο κοινό. Και κάπως έτσι μετά από 14 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στην πασαρέλα για τον διάσημο ιταλικό οίκο μόδας.

Με το μαύρο, διάφανο φόρεμα που άφηνε το στήθος της να διαγράφεται γυμνό, η Naomi έδειξε πως έχει ακόμα πράγματα να δώσει και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι είναι το αγαπημένο μοντέλο όλων.

Κι ενώ όλοι νόμιζαν πως η Naomi είχε κλείσει τους “λογαριασμούς” της με τον Valentino έκανε το μεγάλο comeback. Η Campbell έκλεισε αυτό το show με τον πιο όμορφο τρόπο που πολλοί θα θυμούνται για χρόνια.

Και για ακόμη μια φορά απέδειξε πως είναι η βασίλισσα, πως περπατά με έναν τόσο σέξι τρόπο αλλά και τόσο μοναδικό, πως ό,τι κι αν κάνει στο χώρο της μόδας, το κάνει με τον καλύτερο τρόπο!

Διαβάστε επίσης:

Η Naomi Campbell μαζί με τη μαμά της στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Burberry