Η ολοκαίνουργια συλλογή γυαλιών ηλίου της Rihanna (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα γυαλί για κάθε διάθεση! Η ολοκαίνουργια συλλογή γυαλιών ηλίου της Rihanna θα σε κάνει να θέλεις να τα αγοράσεις όλα τώρα!

Ο οίκος Fenty της Rihanna έρχεται να ταράξει τα νερά με τη νέα σειρά γυαλιών ηλίου. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει τρία νέα στιλ, τα οποία δημιούργησε η Rihanna με σκοπό να υπάρχει ένα γυαλί για κάθε διάθεση του Καλοκαιριού.

Τα γυαλιά συμβολίζουν 100% το στυλ που πρεσβεύει η Rihanna όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τα χρώματα στα οποία κυκλοφορούν είναι ζωηρά, ό,τι ακριβώς πρέπει για την εποχή.

View this post on Instagram

I mean…sheesh!!! #OffRecord @fenty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

View this post on Instagram

#OffRecord on Fenty.com now….can’t say I didn’t warn ya! @fenty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Η ολοκαίνουργια συλλογή γυαλιών ηλίου της Rihanna

Ο σκελετός με το διακριτικό cat eye είναι διαθέσιμος με πολλούς διαφορετικούς φακούς με χρώμα, ενώ ο βραχίονας είναι πλατύς με διαφορετικά animal prints.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα καλοκαιρινό και οι “μετοχές” της αγαπημένης τραγουδίστριας αναμένεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο μετά απ’ αυτή τη συλλογή.

Εσύ ποιο γυαλί θα επιλέξεις να κάνεις δικό σου;

Σημειώνεται ότι ο οίκος Fenty το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα: Λάνσαρε νέες αποχρώσεις ρουζ Cheeks Out, το Savage X Fenty γιόρτασε τα δεύτερά του γενέθλια με μια αποκλειστική σειρά σετ εσωρούχων ενώ τώρα κυκλοφόρησε και την ολοκαίνουργια, φρέσκια συλλογή γυαλιών ηλίου.

Δες ακόμα:

H Rihanna πρωτοτυπεί: Δες τη συλλογή της που αποτελείται από… δύο χρώματα!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved