Μετά την απλή χειρουργική μάσκαχειρουργική μάσκα, ήρθε η απλή υφασμάτινη μάσκα και μετά ήρθαν και εκείνες με τα σχέδια, τώρα ήρθε και η νυφική μάσκα!! Ξέρουμε ότι πρέπει να προσέχουμε για να βγούμε πιο δυνατοί από την πανδημία και ότι πρέπει να προσέχουμε και να κρατάμε αποστάσεις και να φοράμε τη μάσκα μας.

Στην αρχή κανένας δεν υπολόγιζε ότι θα πήγαινε τόσο μακριά η βαλίτσα, έχουμε όμως τόσους μήνες μετά όλοι τουλάχιστον 5 μάσκες στο σπίτι μας, στην τσάντα μας, στην τσέπη μας, στο γραφείο και στο αυτοκίνητο. Όπως καταλαβαίνεις την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου, που ετοιμάζεσαι να παντρευτείς το έτερο ήμισυ σου δε θα έπρεπε να σε στενοχωρεί ότι θα παντρευτείς φορώντας και τη μάσκα σου. Όμως ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, και επειδή με κάποιο τρόπο έγινε και η μάσκα μόδα, σχεδιάστηκαν ειδικές νυφικές μάσκες!

Νυφική μάσκα για την ημέρα του γάμου σου

Καταστήματα όπως ο David’s Bridal, Azazie, BHLDN έχουν δημιουργήσει νυφικές μάσκες προσώπου, ή τουλάχιστον, μάσκες που περιλαμβάνουν δαντέλα, λαμπερές λεπτομέρειες και φαίνονται υπέροχα με ένα γαμήλιο φόρεμα. Έτσι, αν πλησιάζει η μεγάλη μέρα σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές νυφικές μάσκες προσώπου, οι οποίες είναι και χαριτωμένες και πρακτικές

weddingforward.com

caelinyc.com
νυφική μάσκα 5
etsy.me

νυφική μάσκα 4

etsy.com

νυφική μάσκα 3

ebay.us

νυφική μάσκα 2

caelinyc.com

νυφική μάσκα 1

katiemay.com

Αν λοιπόν θες να παντρευτείς αλλά να είσαι και μέσα στη μόδα, η νυφική μάσκα ήρθε για να μείνει!

Διάβασε ακόμα:

Γάμος στην εποχή του κορονοϊού: Παντρεύτηκαν στον δρόμο με παπά στο μπαλκόνι!

Photo:katiemay.com