Η νέα τάση στις τσάντες είναι το…κρουασάν!

LIKE US ON FACEBOOK

Μερικές φορές παίρνουμε έμπνευση απ΄τα μικρά κι απλά και πιο… περίεργα πράγματα που μας περιβάλλουν. Το ίδιο συμβαίνει ακόμη και σε μεγάλους σχεδιαστές. Ποια είναι η τάση στις τσάντες για το 2020; 

Η τάση στις τσάντες για το 2020 είναι το… κρουασάν. Ή τουλάχιστον από αυτό εμπνεύστηκαν διάσημοι fashion designers κι έφτιαξαν τις τσάντες που θα δεις παρακάτω. Ποιος το περίμενε ότι το κρουασάν θα μετατράπει σε ένα πολυτελές αντικείμενο; Σε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα; Στην απόλυτη τάση στις τσάντες για το 2020; Κανείς.

Οι τσάντες είναι το απόλυτο αξεσουάρ κάθε γυναίκας αφού καμία γυναίκα δεν θα βγει από το σπίτι χωρίς να έχει και μια τσάντα μαζί της. Και είναι πέρα για πέρα βολική, αφού βάζεις απ’ τα βασικά (πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό) μέχρι και δευτερεύοντα πράγματα, όπως μερικά καλλυντικά, κοσμήματα, άρωμα και ό,τι άλλο έχεις ξεχασμένο εκεί μέσα.

6 τρόποι να βάλεις το κασκόλ τον Χειμώνα (Photos)

Ποια είναι η τάση… κρουασάν;

Οι τσάντες το 2020 θα περνιούνται απ’ τον ένα ώμο και θα έχουν ζούρες… τόσες ώστε να μοιάζουν με κρουασάν. Ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτήν την τάση;

View this post on Instagram

Denim and neutrals..

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour) on

Η εταιρία Bottega Veneta έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για αυτή τη νέα τάση ενώ και πολλές άλλες εταιρίες υιοθέτησαν το ίδιο στιλ. Που μεταξύ μας… αν κάθε φορά σκέφτεσαι πως η τσάντα σου μοιάζει με κρουασάν σου ανοίγει λιγάκι και την όρεξη! Τουλάχιστον σε εμάς που είμαστε και λιχούδες…

View this post on Instagram

👁💭

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour) on

Το vegan δέρμα, τα παλ χρώματα και οι ζούρες είναι τα απαραίτητα συστατικά για αυτήν την τσάντα που θα δεις παντού αυτή τη χρονιά.

Το… κρουασάν μου και φύγαμε

Το συγκεκριμένο στιλ τσάντας μπορείς να το συνδυάσεις με όποιον τρόπο επιθυμείς. Μπορείς να το βάλεις με απλό τζιν,μπλουζάκι και ένα παλτό ή μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα φόρεμα.

View this post on Instagram

Details.. 💭

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour) on

Και καθώς το σχέδιό της είναι ήδη εντυπωσιακό και κλέβεις τις εντυπώσεις, εμείς θα το επιλέγαμε σε πιο nude αποχρώσεις. Είναι ιδιαίτερα βολική για τις βόλτες σου αφού χωράει τα απαραίτητα ενώ αν ταιριάζει με το στιλ σου μπορείς να τη δοκιμάσεις!

View this post on Instagram

Annonce Checking in and blending in

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Δες κι αυτό:

Tα trends στα παπούτσια για το 2020 που αξίζουν την προσοχή σου

Photo: Pexels

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved