Η νέα συλλογή της Rihanna για τη διαφορετικότητα είναι πρωτότυπη και μοναδική. Η συλλογή Fenty Release 6-20 δεν απευθύνεται σ’ ένα συγκεκριμένο φύλο και γιορτάζει την ισότητα. 

Η Rihanna μας εκπλήσσει πάντα με τον καλύτερο τρόπο κι είναι ίσως από τις λίγες διασημότητες -για να μην πούμε η μόνη- που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη συλλογή αυτή.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του George Floyd και το Black Out Tuesday κυκλοφόρησε η νέα συλλογή της Rihanna για τη διαφορετικότητα, συμβάλλοντας μ’ έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο στη μάχη κατά του ρατσισμού. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν εφάρμοσε εκείνη την ημέρα απλά το Black Out Tuesday, αλλά έβαλε μαύρο στις πωλήσεις της και προέβη σε σχετικά σχόλια μόνο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CA7GyTQoQT6/

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θέλει να δείξει πως μέρος του brand της FENTY προωθεί τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ενότητα. Στόχος μέσα από τα ρούχα της είναι η ελευθερία που έχει ο καθένας δικαίωμα να αισθάνεται.

https://www.instagram.com/p/CBLgyEfIMEF/

Τώρα, η Rihanna μας δίνει μία γεύση από τη νέα της συλλογή Fenty Release 6-20, που θα την παρουσιάσει σε τρία μέρη μέχρι και τα τέλη Ιουλίου. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, «όπως σε κάθε κυκλοφορία, ειδικά τώρα η Fenty γιορτάζει την ελευθερία, τη διαφορετικότητα, την ενότητα και την αλληλεγγύη» μέσα από σχέδια που δεν έχουν απαραίτητα φύλο.

Η δεκαετία του ’90 είναι στο επίκεντρο, καθώς και «δεκαετίες νεανικής αισθητικής και στυλ που εμφανίστηκαν σε περιόδους απότομων κοινωνικών αλλαγών».

https://www.instagram.com/p/CBRGh9_nvIP/

Στην υπέροχη αυτή συλλογή θα βρεις ψηλόμεσα items, ψυχεδελικά prints, baggy σχέδια, grunge hoodie, ασύμμετρα φορέματα κι ένα σωρό ακόμα items από την υποκουλτούρα των 90s.

Φυσικά να πούμε πως η FENTY δεν επεσήμανε ποτέ ότι τα σχέδιά της είναι δεν έχουν φύλο, όμως η συγκεκριμένη συλλογή σίγουρα υμνεί την ισότητα και την ελευθερία μ’ έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CBLaE3FIS-L/

Δες ακόμα:

Η ολοκαίνουργια συλλογή γυαλιών ηλίου της Rihanna (Photos)