Η νέα συλλογή κοσμημάτων του Dior είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτική. Η καμπάνια έχει ως πρωταγωνίστρια την Cara Delevingne. 

Η Cara Delevingne είναι για ακόμα μία φορά το κύριο πρόσωπο στη συλλογή κοσμημάτων του Dior  και εγκαινιάζει την τελευταία προσθήκη στη συλλογή Rose des Vents με μια νέα καμπάνια και βίντεο. Σχεδιασμένη από την Creative Director της υψηλής κοσμηματοποιίας του οίκου, Victoire de Castellane, η νέα κολεξιόν διαθέτει την οικεία αισθητική της σειράς Rose des Vents σε νέα σχήματα και στυλ, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού choker.

Η νέα συλλογή κοσμημάτων του Dior είναι απλά υπέροχη κι η συμμετοχή της Cara Delevingne την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή. Σμαράγδια, ρουμπίνια, διαμάντια και πολλά άλλα πολύτιμα υλικά κοσμούν δαχτυλίδια, περιδέραια, σκουλαρίκια και βραχιόλια, τα οποία είναι αγαπημένα στοιχεία στον οίκο Dior.

Η Rose des Vents είναι μια δημοφιλής και επιτυχημένη σειρά που είναι ιδανική για κάθε περίσταση και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα!

Η Cara Delevingne εμφανίζεται παιχνιδιάρικη, όμορφη κι αρκετά εντυπωσιακή, απογειώνοντας την συλλογή αυτή και μάλιστα γίνεται πρωτοπόρος με την αύρα και το στυλ της.

Η Alexandra Shulman, πρώην συντάκτρια της Vogue, δεν δίστασε ποτέ να κάνει δηλώσεις σχετικά με την αξία της Cara Delevingne. Είχε προβλέψει ότι το μοντέλο θα έχει λαμπρό μέλλον και σίγουρα θα βρισκόταν στο εξώφυλλο πολλών περιοδικών στο εγγύς μέλλον. Η πρόβλεψη έγινε σωστά φυσικά!

Η Cara Delevingne είχε ανακοινωθεί ως επικεφαλής τους τον Οκτώβριο του 2019 και η πρόσφατη εκστρατεία δείχνει γιατί η Dior Joaillerie ήθελε μόνο αυτήν ως εκπρόσωπο. Ενσαρκώνει την περίεργη και μοντέρνα πινελιά που αντιπροσωπεύει το σχέδιο του οίκου.

Αυτό φυσικά το μαρτυρεί κι η τελευταία συλλογή κοσμημάτων!

Δες ακόμα:

Η νέα Vespa με την υπογραφή του Christian Dior είναι ένα κόσμημα!