Αθλητικά παπούτσια απ’ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! O MVP του NBA συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τη Nike, εγκαινιάζοντας μια νέα συλλογή αθλητικών ενδυμάτων και παπουτσιών με την υπογραφή του!

Σε ηλικία μόλις 24 ετών, ο Greek Freak κατάφερε να κερδίσει τον κορυφαίο τίτλο μπάσκετ, ο οποίος έχει δοθεί σε θρύλους όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Μάτζικ Τζόνσον κι ο Λάρι Μπερντ.

Αμέσως μετά τη βράβευσή του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε τη δική του συλλογή με αθλητικά είδη σε συνεργασία με τη Nike.

Πρόκειται για τη σειρά Zoom Freak 1, η οποία φέρει την υπογραφή του και είναι αφιερωμένη σ’ εκείνον.

https://www.instagram.com/p/Bz81F-oFY98/

Τα αθλητικά παπούτσια απ’ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά επίσημα την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο Ζάππειο από τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούμπο. Το παρών έδωσαν πάνω 100 δημοσιογράφοι από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ για να δουν από κοντά το πρώτο signature shoe του Greek Freak.

Τονίζεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε υπογράψει συμφωνία με την Nike πριν από 1 χρόνο.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ήθελα να φτιάξει ένα παπούτσι για να πει μια ιστορία. Ο ίδιος αναφέρει πως το συγκεκριμένο παπούτσι έχει στοιχεία του χαρακτήρα του, ενώ υπάρχουν πάνω χαραγμένα τα ονόματα της μητέρας του, των αδελφών του, του πατέρα του και η σημαία της Ελλάδας!

Αναλυτικά όσα είπε ο Greek Freak για τη νέα σειρά παπουτσιών με την υπογραφή του:

«Ήθελα να φτιάξω ένα παπούτσι για να πω μια ιστορία. Το παπούτσι αυτό έχει στοιχεία του χαρακτήρα μου, είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Όπου πάω προσπαθώ να αντιπροσωπεύω την οικογένειά μου, γι’ αυτό και στο παπούτσι υπάρχουν χαραγμένα τα ονόματα της μητέρας μου, των αδελφών μου, του πατέρα μου και η σημαία της χώρας μου.

Από εκεί που μοιραζόμουν παπούτσια με τον αδελφό μου Θανάση τώρα έχω το δικό μου παπούτσι με την υπογραφή μου. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση τα όνειρα πραγματικά γίνονται αληθινά!».

Photo: Instagram/ giannis_an34