Η naughty συλλογή εσωρούχων της Rihanna για τον Αγ. Βαλεντίνο! (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Έκανε πάλι το θαύμα της η Riri! Η συλλογή εσωρούχων της Rihanna για τον Άγιο Βαλεντίνο κυκλοφόρησε λίιιιγο νωρίτερα και τα κομμάτια είναι όλα ένα… κι ένα! Και σίγουρα θέλεις να ρίξεις μια ματιά…

H Rihanna έχει μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας με μοναδικά κομμάτια, τα οποία έχουν μεγάλη αποδοχή από τις γυναίκες, αφού είναι για όλες ανεξαρτήτως σωματότυπου και είναι και πολύ οικονομικά. Και η νέα συλλογή εσωρούχων της Rihanna για τον Άγιο Βαλεντίνο σίγουρα σ’ ενδιαφέρει.

Οι γιορτές πέρασαν και αυτό που πλέον, πολλοί περιμένουν είναι η μέρα των ερωτευμένων. Είτε έχεις αγόρι, είτε όχι μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και η Riri πραγματικά ξέρει. Ξέρει τι χρειάζεται κάθε γυναίκα εκείνη την ημέρα (και όχι μόνο). Αν θα μπορούσαμε με μια λέξη να περιγράψουμε την συλλογή εσωρούχων της Rihanna θα ήταν «naughty» και θα καταλάβεις αμέσως το γιατί.

συλλογή εσωρούχων της Rihanna

Ως «άτακτο», «κακό» κορίτσι η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λανσάρει κάτι διαφορετικό. Κάνει κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της και να βγάλει τη θηλυκότητά της. Και τα καταφέρνει.

Όπως λέει και η ίδια «τα εσώρουχα δεν είναι απλώς για την εκμετάλλευση του γυναικείου σώματος αλλά είναι για να το γιορτάσεις και αυτό κάνει το Savage x».

συλλογή εσωρούχων της Rihanna

Το «Savage» είναι για μένα πολύ δυνατή λέξη. Ειδικά για τις γυναίκες. Οι γυναίκες συνήθως, θεωρούνται και δείχνουν αδύναμες και το «Savage» αναφέρεται ακριβώς σε αυτή τη διαφορετική γυναίκα. Είναι μια γυναίκα ισχυρή και υπεύθυνη για τις επιλογές που κάνει

Τι περιλαμβάνει η νέα συλλογή εσωρούχων της Rihanna; Εσώρουχα σε σχήμα καρδιάς, αποκαλυπτικά κορμάκια, σατέν και όλα αυτά που θέλεις για να νιώθεις εσύ καλύτερα με το σώμα σου, να το αγκαλιάσεις, να γεμίσεις με αυτοπεποίθηση.

συλλογή εσωρούχων της Rihanna

συλλογή εσωρούχων της Rihanna

Άλλα πιο τολμηρά, άλλα λιγότερο τολμηρά, η Rihanna παίζει με τα χρώματα του μαύρου, κόκκινου, ροζ και φυσικά καρδούλες, παντού καρδούλες!

συλλογή εσωρούχων της Rihanna

συλλογή εσωρούχων της Rihanna

συλλογή εσωρούχων της Rihanna

Τα εσώρουχα διατίθενται σε μεγέθη από 32Α μέχρι και 44DD στα σουτιέν κι από XS σε 3Χ στα κορμάκια. Και οι τιμές; Από 20 δολάρια μέχρι και 68!

Διαβάστε επίσης:

Η Rihanna έγινε πρέσβειρα κι εμείς μάθαμε το…πραγματικό της όνομα!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved