Η μοναδική επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στην AXDW είχε αέρα από άλλη εποχή, αλλά ήταν σίγουρα προσαρμοσμένη στο στυλ μιας σύγχρονης γυναίκας! Η ομάδα του iPop βρέθηκε στο Ζάππειο, είδε και αγάπησε όλες τις δημιουργίες, αλλά και το show του σχεδιαστή.

Ήδη έχουμε αναφέρει τη στιγμή που αγαπήσαμε περισσότερο απ΄την επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στην AXDW και φυσικά αναφερόμαστε όταν η Βίκυ Καγιά, η οποία άνοιξε κι έκλεισε το show πήρε αγκαλιά τη μικρή της κόρη και περπάτησαν για λίγο παρέα.

Στην επίδειξη αξίζει να αναφέρουμε ότι περπάτησε ακόμη και η Εύη Αδάμ, με μια εντυπωσιακή μακριά μαύρη τουαλέτα, αλλά και η Άντζελα Ευρυπίδη. Μάλιστα, στο κλείσιμο του show, τον Βασίλη Ζούλια κρατούσε από τη μια πλευρά η Βίκυ Καγιά και από την άλλη η Εύη Αδάμ.

Όσον αφορά την επίδειξη του σχεδιαστή, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο Ζάππειο, είδαμε μια συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, γεμάτη από χρώμα, έντονα αξεσουάρ και φορέματα που θύμιζαν μια άλλη εποχή και που σίγουρα θα μπορούσε να φορούσε οποιαδήποτε πριγκίπισσα.

Η πασαρέλα των μοντέλων, δεν ήταν απλά μια πασαρέλα, αφού τα κορίτσια όταν έκαναν πασαρέλα στο περιστύλιο του Ζαππείου, πόζαραν στη συνέχεια στον φακό του Χάρη Χριστόπουλου.

Ο Βασίλης Ζούλιας είναι ένας σχεδιαστής που από τα ρούχα του καταλαβαίνουμε ότι θέλει μια γυναίκα κομψή, αλλά ταυτόχρονα ρομαντική στο στυλ. Στην επίδειξη είδαμε τα μοντέλα να φοράνε μεγάλα καπέλα, που έκρυβαν πολλές φορές το πρόσωπό τους, δίνοντας έτσι το στοιχείο του μυστηρίου στην εμφάνισή τους.

Πολλά φορέματα ήταν φτιαγμένα από δαντέλα και τούλι, άλλα είχαν φτερά, άλλα είχαν έντονα floral, αλλά όλα ήταν σαν να είχαν βγει από τις σελίδες κάποιου κλασικού βιβλίου. Όλα τα μοντέλα θύμιζαν κάποια ηρωίδα, κάποια πριγκίπισσα από μια μακρινή δεκαετία.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά για τη σημερινή επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στην AXDW, αλλά θα αρκεστούμε να πούμε ότι ήταν μια επίδειξη που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αυτές που βλέπουμε στις μεγάλες εβδομάδες μόδας και ότι είμαστε πολύ περήφανοι που έγινε στην Αθήνα!

επίδειξη Ζούλια στην AXDW

επίδειξη Ζούλια στην AXDW

επίδειξη Ζούλια στην AXDW

Διαβάστε ακόμη:

Η Βίκυ Καγιά έκανε πασαρέλα με την κόρη της στην AXDW και είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει! (Photos)