Η μόδα στα μαγιό αλλάζει εντελώς! Δες τη νέα τάση!

LIKE US ON FACEBOOK

Μα θα μου πεις για μαγιό θα μιλάμε τώρα; Δεν βλέπεις τον καιρό; Η αλήθεια είναι πως μπορεί να αργήσουμε λιγάκι να βάλουμε το μαγιό μας και να πάμε παραλία αλλά γιατί να μη ρίξεις μια ματιά από τώρα;

Η μόδα στα μαγιό αλλάζει εντελώς κι έρχεται μια νέα τάση που θα δεις παντού φέτος το Καλοκαίρι. Πριν μερικά χρόνια δεν αποχωριζόμασταν με τίποτα το μπικίνι μας, μετά μπήκε στη ζωή μας το ολόσωμο μαγιό και τώρα μια νέα τάση ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Γιατί η μόδα πάει κι έρχεται και τα νέα κομμάτια πάντα μας ενθουσιάζουν. Έτσι και η μόδα στα μαγιό αλλάζει και ίσως να σου αρέσει! Ποια είναι η τάση στα μαγιό για φέτος; Μαγιό με μακρύ μανίκι.

μόδα στα μαγιό

Μπορεί να σου ακούγεται ότι θα “σκάσεις” από τη ζέστη αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού το ύφασμα είναι κατάλληλο για να απολαύσεις τα μπάνια σου, άνετα. Παράλληλα, προστατεύει και τους ώμους από το να καούν.

Από την άλλη θα μου πεις… Και τι μαύρισμα θα κάνω; Αυτό είναι ένα μικρό “θεματάκι”, όπως και με τα ολόσωμα μαγιό, το μαύρισμα δεν είναι το ιδανικό.

μόδα στα μαγιό

Γι΄αυτό, λοιπόν, είναι προτιμότερο αρχικά να πάρεις λίγο “χρώμα” φορώντας το μπικίνι σου και στη συνέχεια να το εναλλάσσεις με το ολόσωμο μαγιό σου ή το ολόσωμο μαγιό με μακρύ μανίκι.

μόδα στα μαγιό

Το ολόσωμο μαγιό με μακρύ μανίκι το είδαμε παντού με ένα γρήγορο search σε Instagram και Pinterest και μας έβαλε σε σκέψεις… Πάντως, αν δεν το δοκιμάσεις, δεν ξέρεις να θα σε κολακεύει κι αν θα μπορείς να το υποστηρίξεις. Είναι σίγουρα ιδιαίτερο και θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

μόδα στα μαγιό

Μπορείς να το βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα και να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

Μιας και μιλάμε για μόδα… δες και αυτό:

Τα πέδιλα με λουριά που θέλουμε να φοράμε από τώρα έως το Καλοκαίρι!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved