Δεν είσαι η μόνη που έχει το ίδιο μπλουζάκι σε δύο-τρία διαφορετικά χρώματα αφού και η Δούκισσα του Sussex ακολουθεί την ίδια τακτική. Κάθε εμφάνιση της Meghan Markle είναι μοναδική, ό,τι κι αν φορέσει γίνεται sold out και το στυλ της το έχουν σχολιάσει πολλοί.

Η εμφάνιση της Meghan Markle τη Δευτέρα σχολιάστηκε για πολλούς λόγους: Για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, για τα έντονα χρώματα αλλά και για το γεγονός ότι έχει το ίδιο πλατό σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Κι αφού το κάνει η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς. Πολλοί σχολίασαν, λοιπόν, τον συνδυασμό του κόκκινου με το μοβ που έκανε η Meghan Markle ενώ σε κανένα δεν διέφυγε αυτή η μικρή λεπτομέρεια: Η Δούκισσα του Sussex έχει δύο παλτό, ολόιδια σε τρία διαφορετικά χρώματα.

εμφάνιση της Meghan Markle

Μπορεί η Meghan Markle να επιλέγει συνήθως τα πιο ουδέτερα και παλ χρώματα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν την έχουμε δει και με έντονα κόκκινα και μοβ που πολύ της ταιριάζουν.

Αλλά, όπως φαίνεται η Meghan λατρεύει το συγκεκριμένο παλτό από την Sentaler αφού το έχει σε τρία διαφορετικά χρώματα: Κόκκινο, μπεζ και πράσινο! Το συγκεκριμένο παλτό κοστίζει 1216 ευρώ αλλά φυσικά μπορείς να βρεις ένα παρόμοιο σε πολύ πιο χαμηλή τιμή.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια σκέφτεται να το ονομάσει το “παλτό της Meghan” και θεωρούμε πως αυτός ο τιμητικός τίτλος της αξίζει.

εμφάνιση της Meghan Markle

Μάλιστα, το wrap παλτό είναι ιδανικό για την εγκυμοσύνη και γι΄αυτό το επιλέγει η Meghan Markle που διανύει και τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς μπορεί να το προσαρμόσει εύκολα ανάλογα με την κοιλιά της ενώ μπορεί να επιλέξει αν το θέλει ανοιχτό ή κλειστό.

Είναι φτιαγμένο από ίνες από το Περού, είναι εξαιρετικά ζεστό καθώς έχει και μικροσκοπικές θήκες αέρα από μαλλί ζώου που παρέχουν θερμομόνωση! Μάλλον όλα αυτά εξηγούν και την εξωφρενική τιμή του.

Όπως κι αν έχει είναι κομψό και ταιριάζει με όλα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιο είναι το φύλο του μωρού της Meghan Markle;