Η καλύτερη καμπάνια μόδας ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε!

LIKE US ON FACEBOOK

Ποιος θα περίμενε ότι η καλύτερη καμπάνια μόδας που είδαμε το τελευταίο διάστημα θα προέρχεται από μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ; Το brand Tu των σούπερ μάρκετ Sainsbury’s -η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο- ενθαρρύνει τις γυναίκες να εκφράζονται μέσα απ’ το δικό τους στιλ και βάζει τα γυαλιά σε μεγάλους οίκους μόδας!

Η καμπάνια μόδας #TuWorkIt έχει στόχο να ενθαρρύνει τις γυναίκες να φορούν στη δουλειά τους τα ρούχα με τα οποία νιώθουν εκείνες άνετα, είτε είναι ένα χαλαρό κοστούμι, μια πολύχρωμη φούστα είτε ένα πιο chic και σοβαρό look. Γιατί το θέμα είναι η κάθε γυναίκα και ο κάθε άνθρωπος να φοράει ρούχα που τον εκφράζουν και τον κάνουν να νιώθει ο εαυτός του.

Η νέα καμπάνια #TuWorkIt χρησιμοποίησε 15 γυναίκες από διαφορετικό υπόβαρθο και με διαφορετικές καριέρες. Αυτές οι γυναίκες μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία, αλλά και πολλά διαφορετικά.

Από μια skateboarder και μια designer μέχρι μια ιδρύτρια σχολείου και μια CEO μεγάλης εταιρείας, όλες οι γυναίκες που συμμετέχουν στην καμπάνια μόδας έχουν τη δικιά τους ιστορία.

καμπάνια μόδας

Στόχος της συγκεκριμένης καμπάνιας είναι να προωθηθεί η ιδέα ότι σε μια εργασιακή εβδομάδα δεν χρειάζεται όλες οι γυναίκες να φορούν τα ίδια.

Ουσιαστικά, η καμπάνια θέλει να σπάσει τους κανόνες που έχουμε όλες οι γυναίκες στο μυαλό μας και να νιώσουμε άνετα να φορέσουμε αυτό που μας εκφράζει, χωρίς να σκεφτόμαστε εάν είναι “πρέπον” να εμφανιστούμε έτσι στη δουλειά.

Φυσικά, υπάρχει κάποιο dress code όταν μιλάμε για το εργασιακό περιβάλλον που δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις πολύ απ’ αυτό, αλλά κάθε dress code μπορείς να το κάνεις δικό σου, αρκεί ν’ αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να μην σκέφτεσαι πώς θα σε κοιτάξουν οι συνάδελφοί σου επειδή σήμερα προτίμησες το κόκκινο σακάκι απ’ το κλασικό μαύρο.

καμπάνια μόδας

Όταν στο γραφείο σου λένε πως πρέπει να ντύνεσαι λίγο πιο καλά επειδή έρχεσαι σ’ επαφή με πελάτες κι έχεις συνεχόμενα meetings με CEOs μεγάλων εταιρειών, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνεις στη δουλειά με ταγέρ και κοστούμι, αλλά να ντύνεσαι μ’ έναν τρόπο επαγγελματικό μεν, αλλά δικό σου!

καμπάνια μόδας

Πάρε τα ρούχα σου και μεταμόρφωσέ τα σε ρούχα δουλειάς με πολύ απλό τρόπο κι έξυπνους συνδυασμούς. Κι αν θες να μάθεις τι δεν πρέπει να βάλεις στη δουλειά, διάβασε παρακάτω:

Μην σκάσεις ποτέ στη δουλειά μ’ αυτά τα ρούχα (Photos)

Photos: tuclothing.sainsburys.co.uk
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved