Οι celebrities μας δείχνουν πώς να συνδυάσουμε το κολάν και μας δίνουν ιδέες! Το κολάν μπορείς να το φορέσεις και εκτός γυμναστηρίου και δεν χρειάζεσαι εμάς για να στο πούμε.

Το κολάν είναι αγαπημένο ρούχο και άνετο που μπορείς να φορέσεις απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Κι αν έχεις  τις αμφιβολίες σου και δεν ξέρεις ακριβώς πως να το φορέσεις μην ανησυχείς καθόλου!

Πώς να συνδυάσουμε το κολάν; Οι celebrities κάνουν την αρχή και μας δείχνουν τον τρόπο. Κι αφού μπορούν οι celebrities μπορούμε κι εμείς! Ξέθαψε το κολάν σου, ήρθε η ώρα να το φορέσεις!

Selena Gomez

Η Selen Gomez τολμά και φοράει άσπρο κολάν με ένα jean μπλουζάκι. Και μας αρέσει!

Kylie Jenner

H Kylie Jenner φορά το κολάν της και το συνδυάζει με ένα πολύχρωμο bomber. Έβαλε και το καπελάκι και της και βγήκε βόλτα!

Hailey Baldwin


Η Hailey φορά ένα μαύρο κολάν με διαφάνειες με ένα έντονο κίτρινο cropped μπλουζάκι. Και ναι μας αρέσει!

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner φορά το κολάν της σε ένα total black σύνολο! Φόρα το μαύρο σου κολάν με μια μαύρη μπλούζα, μαύρη τσάντα και παπούτσια.

Taylor Swift

H Taylor Swift φορά γκρι κολάν και το έχει συνδυάσει με ένα πολύχρωμο over sized πλεκτό. Και νομίζουμε πως είναι η αγαπημένη μας εμφάνιση.

Το κολάν μπορείς να το συνδυάσεις από ένα cropped μπλουζάκι μέχρι και φούτερ. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να το συνδυάσεις με αθλητικά αλλά μπορείς να το βάλεις με μποτάκια, τακούνι και over the knee μπότες ανάλογα με την περίσταση.

Και να θυμάσαι: Τα κολάν δεν φοριούνται μόνο από teenagers! Αλλά μπορούν να τα φορέσουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών στον καφέ, στη βόλτα με τον σκύλο σε μια βραδινή έξοδο.

Κι αφού μπορείς να φορέσεις το κολάν σου και να βγεις και να είσαι άνετη, γιατί να βάλεις το τζινάκι σου; Κολάν και πάλι κολάν!