Οι bucket bags που βλέπουμε παντού στο Pinterest | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Στο Pinterest μας αρέσει να βλέπουμε πολλά πράγματα, αλλά το χρησιμοποιούμε κυρίως για να μαθαίνουμε τις τελευταίες τάσεις στη μόδα, τη διακόσμηση και την ομορφιά.

Μια νέα τάση έχει κατακλύσει τον τελευταίο καιρό το Pinterest και ομολογούμε ότι μας αρέσει πολύ. Γιατί; Γιατί αφορά τσάντες και πιο συγκεκριμένα τις bucket bags.

Είναι οι ιδανικές τσάντες για την Άνοιξη, που οι βόλτες θα αρχίσουν να αυξάνονται κι εσύ θα θέλεις πια να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου. Δεν εννοούμε ότι οι bucket bags δε βγαίνουν και σε μαύρο χρώμα, αλλά κάνε και μια αλλαγή δεν πειράζει.

Είναι μικρές, βολικές, ενώ χωράνε με μεγάλη άνεση τα απαραίτητα. Δεν παίρνουμε όρκο, αλλά μπορεί να τη φορέσεις ακόμη και στο γραφείο.

Οι bucket bags που βλέπουμε παντού στο Pinterest

Η συγκεκριμένη bucket bag είναι η πιο κλασική και όχι άδικα. Έχει το κατάλληλο σχήμα, ενώ το χρώμα της ταιριάζει με όλα τα ρούχα στη ντουλάπα σου.

Photo: NET-A-PORTER

Η Άνοιξη θέλει pastel χρώματα, γι’ αυτό μη φοβηθείς να επιλέξεις τη συγκεκριμένη. Με τζιν; Ταιριάζει. Με δερμάτινο jacket; Επίσης.

Photo: MODA OPERANDI

Επειδή το millennial pink είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε γι αρκετό καιρό, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε κι αυτήν τη bucket bag. Είναι η καλύτερη επιλογή για το βράδυ ή ένα καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

Photo: THIS IS GLAMOROUS

Τι σου είπαμε ότι μπορείς να τη φορέσεις και στο γραφείο; Σ΄αυτή την περίπτωση επίλεξε μια bucket bag σε μαύρο χρώμα και λίγο μεγαλύτερη, για να μεταφέρεις κι όλα αυτά τα χαρτιά που παίρνεις μαζί σου κάθε μέρα.

Photo: NET-A-PORTER
Photo: trendsurvivor.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved