Γιατί αυτό το νυχτικό των $30 από το Amazon έχει γίνει viral;

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί ένα floral νυχτικό των $30 από το Amazon να γίνει viral; Και, όμως, ναι μπορεί! Η απορία είναι γιατί;

Το να βρεις το τέλειο φόρεμα και μάλιστα στο τέλος του Καλοκαιριού είναι σαν να ψάχνεις καρφίτσα μέσα σε ένα δεμάτι από άχυρα. Τι ορίζουμε, όμως, σαν το “τέλειο φόρεμα”;

Το τέλειο φόρεμα:

Ειναι αυτό που το ύφασμα του είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μην ζεσταίνεσαι και να μπορέις να το βάλεις και στην παραλία αλλά και το βράδυ στην βόλτα σου, με μακριά μανίκια ώστε να μην κρυώνεις όταν φυσάει ελαφριά τις καλοκαιρινές νύχτες και φυσικά θα λάβει δεκάδες εγκωμιαστικά σχόλια από τις φίλες σου.

Και αν το βρεις… θα κάνει μία περιουσία!

Εδώ έρχεται το νυχτικό των $30 από το Amazon έχει γίνει viral και η μία blogger μετά την άλλη σε συνδυασμό με τις stylish social media users το έχουν κάνει δεύτερο πετσί τους!

Το νυχτικό των $30 από το Amazon:

Δημιουργία ενός brand που λέγεται R.Vivimos, αυτό το φόρεμα είναι το φόρεμα των ονείρων μας. Φτιαγμένο με μαλακό βαμβάκι, αρκετά άνετο και δροσερό.

Και για να σε προλάβουμε, έχει ένα άκρως κολακευτικό midi hemline, μανίκια με μανσέτα, και v-neckline. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο σε 16 υπέροχα χρώματα, ώστε να βρεις το μοτίβο που ταιριάζει στο προσωπικό σου style.

Και πίστεψε με το έχουν επιλέξει ΟΛΕΣ!

 

Το floral pattern ταιριάζει σ όλους τους σωματότυπους;

Σκέψου ότι τα μεγαλύτερα λουλούδια είναι πιο κολακευτικά για τους μικρούς τύπους σώματος. Δεν θα συνιστούσα υπερμεγέθη floral μοτίβα για τις γυναίκες με ωραίες καμπύλες, καθώς μπορεί να κάνει την σιλουέτα να φαίνεται πιο βαριά.

Εάν ο τύπος του σώματός σου είναι λεπτός ως μέσος όρος, ψάξε για μια ισορροπία μεγαλύτερων φυτικών μοτίβων και μικρότερων μοτίβων. Όταν δεν είσαι σίγουρη για το εάν το σχέδιο είναι κολακευτικό προσπάθησε να το διασπάσεις με μία ζώνη.

Επίσης, εξέτασε το βασικό χρώμα του background που έχει το floral print. Λευκά φόντα που εμφανίζουν φωτεινά και ηλιόλουστα άνθη είναι ιδανικά για την απόκρυψη προβληματικών περιοχών. Τα πιο σκούρα υφάσματα δίνουν μια πιο προσαρμοσμένη και κωνική εμφάνιση και την ψευδαίσθηση ότι η σιλουέτα είναι πιο λεπτή!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved