Τις πυτζάμες δεν τις αγαπάμε απλώς, τις λατρεύουμε. Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν μπαίνεις στο σπίτι σου είναι να φοράς τις πυτζάμες σου για να είσαι πιο “άνετη”.

Και γι’ αυτό τις αγαπάς. Αν μπορούσες  δηλαδή να βγαίνεις έξω μ’ αυτές δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα! Και ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς; Και δεν μιλάμε απλώς για τις σέξι πυτζάμες, τις δαντελωτές και τις σατέν. Μιλάμε για όλα τα είδη.

Αντί λοιπόν, να σηκωθείς το πρωί και να ψάχνεις μια ώρα να βρεις τι θα φορέσεις και πώς θα το συνδυάσεις, μπορείς απλώς να βγεις όπως είσαι. Κι αν σ’ έχει καλέσει αυτή η φίλη σου στο σπίτι της γιατί να πρέπει να ντυθείς υπερπαραγωγή για να πας;

Μπορεί μόλις εμφανιστείς σ’ έναν χώρο (ακόμα κι αν είναι της κολλητής σου) να σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω ωστόσο μετά απλώς θα παραδεχτούν πόσο cool είσαι.

Δεν χρειάζεται να πας σε πυτζάμα πάρτι, ούτε να τις φοράς μόνο όταν είναι να πέσεις για ύπνο. Άλλωστε εν έτει 2017 ποιος νοιάζεται τι φοράς; Εντάξει, δεν θα σου πούμε να εμφανιστείς στο γραφείο με τις πυτζάμες σου γιατί αυτό μάλλον δεν θα αρέσει και πολύ στο αφεντικό σου.

Ολόσωμη φόρμα

Απλή και άνετη. Μπορείς να πας για ένα χαλαρό τζόκινγκ ή για έναν καφέ!

Ένα γκρι συνολάκι

Και μη μου πείτε ότι αυτό τώρα φαίνεται για πιτζάμα! Κι όμως είναι!

“Ναι” στα φλοράλ!

Εντάξει αυτό ίσως φαίνεται για πιτζάμα αλλά δεν παύει να είναι ωραίο!

Τώρα πλέον μπορείς να λες “έτσι ξύπνησα φυσική και ήρθα!» γιατί θα είναι αλήθεια.

Βonus: Θα κοιμηθείς περισσότερες ώρες επειδή δεν χρειάζεται το πρωί να σκεφτείς τι θα φορέσεις!

Photo: THIERRY CHESNOT/GETTY IMAGES ENTERTAINMENT/GETTY IMAGES, missguided, asos