Οι τάσεις στη μόδα πάνε κι έρχονται και ως γυναίκες θέλουμε να δοκιμάζουμε λίγο από όλα. Περίεργες τάσεις, λιγάκι υπερβολικές που δοκιμάσαμε και αρέσουν μόνο σε μας, επιλογές που κάναμε περισσότερο γιατί είναι στη μόδα και όχι γιατί πραγματικά μας άρεσαν… Ποιες είναι οι τάσεις στη μόδα που μισούν οι άνδρες;

Πόσες φορές έχεις ρωτήσει τον σύντροφό σου αν του αρέσει αυτό που φοράς; Και πόσες φορές σου απάντησε θετικά απλά για να μη σε πληγώσει;;;

Υπάρχουν τάσεις στη μόδα που μισούν οι άνδρες. Ακόμη κι αν μερικές φορές δεν το παραδέχονται, ούτε θα σου το πουν ανοιχτά. Αλλά επειδή δεν λένε τίποτα, δεν σημαίνει πως ό,τι φοράς τους αρέσει ενώ βαθιά μέσα τους ελπίζουν να σταματήσεις να το φοράς.

Ποιες είναι οι τάσεις στη μόδα που μισούν οι άνδρες;

UGGS

Οι γνωστές μπότες που οι γυναίκες αγαπούν γιατί είναι άνετες και ζεστές, οι άνδρες τις σιχαίνονται! Είναι το top fashion trends που οι άνδρες δεν θέλουν ούτε να το βλέπουν.

Θα ήθελαν να στο πετάξουν από τη ντουλάπα και ειδικά όταν σε βλέπουν να περπατάς με αυτό και να στραβώνει λιγάκι το πόδι στο πίσω μέρος… είναι το χειρότερό τους.

Neon

https://www.instagram.com/p/B5npc7yHyTd/

Οτιδήποτε neon χαλάει την αισθητική τους. Δεν αγαπούν καθόλου αυτό το fashion trend, το θεωρούν υπερβολικό και πολύ φωτεινό για τα γούστα τους.

Προτιμούν τα πιο minimal outfits. Τι να κάνουμε αγόρια που είναι στη μόδα;;;

Το κολάν που φαίνεται σαν τζιν

Το κολάν που φαίνεται σαν τζιν αλλά δεν είναι τζιν είναι κολάν. Κατάλαβες; Ε αυτό το κολάν το μισούν οι άντρες. Και όχι μόνο οι άντρες δηλαδή, αλλά και πολλές γυναίκες.

Αυτό το κομμάτι απλά δεν έχει λόγο ύπαρξης και δεν είναι ωραίο. Συγγνώμη κορίτσια, μπορεί κάποτε να ήταν στη μόδα αλλά πλέον είναι απαγορευτικό.

Δραματικό makeup

Στους άνδρες αρέσει το makeup. Μερικές φορές. Αλλά τους αρέσει περισσότερο το φυσικό look και απεχθάνονται το υπερβολικό μακιγιάζ.

Έτσι, αν βγεις με τον σύντροφό σου προτίμησε ένα πιο χαλαρό και φυσικό μακιγιάζ: τη βάση σου, λίγο κραγιόν, λίγη σκιά και μάσκαρα. Και φυσικά οτιδήποτε ψεύτικο (ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα νύχια) είναι απαγορευτικά. Κι εδώ που τα λέμε… ούτε σε εμάς αρέσουν!

Δες και αυτό:

Η Πόπη Τσαπανίδου μας δείχνει τις τάσεις της μόδας και τους σωστούς συνδυασμούς | Video