Είναι η Paris Hilton ή η Cruella De Vil; Μπερδευτήκαμε…| Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Καθρέπτη, καθρεπτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη στην πόλη; Θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις το συγκεκριμένο Fashion Show, σαν το καλύτερο και πιο fancy στην εβδομάδα μόδας στην Νέας Υόρκης. Η Paris Hilton ως Cruella De Vil έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Disney συνεργάστηκε με την Blonds για τη συλλογή τους Spring / Summer 2019, η οποία επικεντρώνεται στους πιο κακούς αλλά και αγαπημένους μας ήρωες της Disney. Και αυτό που μας κέντρισε περισσότερη την προσοχή ήταν η Paris Hilton ως Cruella De Vil.

«Ο Disney Villains έχει ζήσει στις πιο σκοτεινές σκιές των αγαπημένων ηρώων μέσα στις ιστορίες της Disney», δήλωσε ο Ken Potrock, στο WWD , οποίος είναι ο διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων και εμπορεύματος της Disney.

Paris Hilton ως Cruella De Vil

Στην πασαρέλα του Disney Χ Blonds περπάτησαν η Paris Hilton, o make-up artist και youtuber Ptrick Starr….Και εντυπωσίασαν!

Ναι καλά άκουσες Paris Hilton, η εκκεντρική κληρονόμος μεταμφιέστηκε ως Cruella De Vil (από την ταινία, 101 σκυλιά της Δαλματίας) και δεν ήταν και μόνη της πάνω στην πασαρέλα. Η Paris κρατούσε στο ένα της χέρι ένα από τα πολλά Chihuahua που έχει (για πρώτη φορά μπορώ να πω ότι το κρατάει σαν ένα σκυλάκι και όχι σαν μια από τις πολλές Chanel τσάντες που έχει).

Paris Hilton ως Cruella De Vil

Εν τω μεταξύ, ο γνωστός make-up artist και YouTuber, Patrick Starr, μεταμφιέστηκε πλήρως και ενσάρκωσε την Ursula (με το καλύτερο τρόπο που μπορείς να φανταστείς!), με δύο μοντέλα από πίσω του να ενσαρκώνουν τα χελωνάκια, Flotsam και Jetsam, που είχε η Ursula.

Paris Hilton ως Cruella De Vil

Τώρα εάν με ρωτούσες αν θα μπορέσεις να φορέσεις τα συγκεκριμένα κουστούμια στο γραφείο, η απάντηση είναι όχι, αλλά never say never! Όσο το σκέφτομαι, στο γραφείο δεν θα μπορούσες (εκτός κι αν είσαι η Nicki Minaj) αλλά για τις απόκριες, γιατί όχι να μην πάρεις έμπνευση από την συγκεκριμένη συνεργασία, Disney Χ Blonds !

Διαβάστε επίσης:

NYFW: Δες τα street styles που πρέπει ν’ αντιγράψεις τώρα! (Photos)

Photos: Getty Images

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved