Είναι επίσημο: Ο Michael Kors μόλις εξαγόρασε τον οίκο Versace

LIKE US ON FACEBOOK

Το ακούγαμε απ’ τη Δευτέρα και τώρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση! Ο οίκος Versace περνάει στα χέρια του Michael Kors!

Ο Michael Kors εξαγόρασε τον οίκο Versace έναντι 1,83 δισεκατομμυρίου ευρώ (2 δισ. δολάρια), επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο την Δευτέρα.

«Η απόκτηση του Versace είναι ένας σημαντικός σταθμός για τον όμιλό μας. Με τους δικούς μας πόρους, πιστεύουμε ότι ο οίκος Versace θα μεγαλώσει για να ξεπεράσει έναν κύκλο εργασιών δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων», σημείωσε ο επικεφαλής του Michael Kors, J. Aidol, σε ανακοίνωσή του.

Απ’ την πλευρά της, η Donatella Versace, καλλιτεχνική διευθύντρια και αντιπρόεδρος του ομώνυμου ομίλου, δήλωσε περήφανη που η εταιρεία θα παραμείνει ισχυρή στον κόσμο της μόδας:

Είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για τον Versace.  Είμαι περήφανη που η εταιρία θα παραμείνει πολύ ισχυρή τόσο στον χώρο της μόδας όσο και στον σύγχρονο πολιτισμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του iPop.gr, η Donatella Versace φέρεται να επέλεξε τον Michael Kors με τον απαράβατο όρο να μην αλλάξει τίποτα στην collection για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο οίκος Versace είναι συνώνυμο λάμψης στην ιταλική μόδα ενώ το σήμα κατατεθέν του είναι το κεφάλι της μέδουσας. Ο οίκος ιδρύθηκε από τον J. Versace και τον αδελφό του Santo το 1978.

Μετά τη δολοφονία του J. Versace το 1997, η εταιρεία πήρε αρκετό καιρό μέχρι να ξαναβρεί τη λάμψη της, η οποία ήρθε με την επαναδιοργάνωση και στις πρωτοβουλίες της Donatella, της αδελφής των ιδρυτών του οίκου.

Δες κι αυτό:

Donatella Versace: Queen of darkness!

Photo: REUTERS/Stefano Rellandini

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved