4 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το μάλλινο τον Χειμώνα

LIKE US ON FACEBOOK

Με τον Χειμώνα να μας περιμένει στην επόμενη γωνία, έχουμε ήδη κατεβάσει τα μάλλινα, τα μπουφάν και όλα τα χοντρά ρούχα που είχαμε. Πώς να συνδυάσεις το μάλλινο τον Χειμώνα; Πώς μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου πλεκτό;

Τα πλεκτά τα αγαπάμε τον Χειμώνα, είναι ζεστά, cozy και stylish. Τι άλλο θέλουμε για τις ψυχρές μέρες και για να μην κρυώσουμε φυσικά; Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να το συνδυάσεις και να κάνεις διαφορετικό στιλ.

Πώς να συνδυάσεις το μάλλινο τον Χειμώνα; Κάντο όπως οι Γαλλίδες. Εμείς θα σου δείξουμε 5 διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσεις με στιλ!

Πώς μπορείς να συνδυάσεις το μάλλινο τον Χειμώνα;

Βάλε ζώνη

Όλα είναι θέμα ισορροπίας! Μπορείς να βάλεις το oversized πλεκτό, να βάλεις το παντελόνι σου και να βάλεις και μια ζώνη ώστε να το ισορροπήσεις και να αγκαλιάσει καλύτερα το σώμα σου. Είναι πιο κολακευτικό!

Βάλε το cardigan ανάποδα

μάλλινο τον Χειμώνα

Photo: Sezane

Είναι μια τάση την οποία σου την έχουμε αναφέρει ξανά! Μπορείς να βάλεις το cardigan ανάποδα. Δηλαδή, μπορείς να βάλεις τη ζακέτα σου ανάποδα και τα κουμπιά να κουμπώνουν στην πλάτη. Τα κουμπιά στην πλάτη θα είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά!

Και τις λεπτομέρειες πρέπει να τις προσέχεις…

μάλλινο το Χεμώνα

Photo: MARISSA COX

Δηλαδή; Οι Γαλλίδες παραδοσιακά δεν είναι εκείνες που παίζουν με χρώμα και μοτίβο, ούτε πειραματίζονται ιδιαίτερα. Επομένως, οι υφές και οι μικρές λεπτομέρειες, θα δώσουν περισσότερη χάρη στο πλεκτό σου, θα το κάνουν πιο κομψό και πιο stylish.

Βάλε το cozy πλεκτό με μια φούστα

μάλλινο το Χειμώνα

Photo: MARISSA COX

Ο τέλειος συνδυασμός! Μπορείς να συνδυάσεις τη mini φούστα με ένα cozy πλεκτό. Αυτό το outfit μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου μποτάκια και τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Ένα επίσης, trick είναι να βάλεις μποτάκια και κάλτσες λίγο πιο ψηλές. Αυτό το outfit είναι ζεστό και stylish!

Δες κι αυτό:

Το cardigan σε φαρδιά γραμμή είναι η viral τάση του Χειμώνα

Photo: unsplash/Brooke Cagle
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved