Όλα τα it-girls του κόσμου φορούν ζιβάγκο μ’ ένα μακρύ παλτό από κάτω. Δεν σου θυμίζει κάτι αυτή η τάση; Τα παιδιά των 70s φορούσαν συνεχώς ζιβάγκο κι αυτή η τάση μας έρχεται απ’ τα παλιά!

Αυτή η τάση έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Ότι θα σε κρατάει αρκετά ζεστή τις κρύες μέρες του Χειμώνα, αλλά μ’ ένα πολύ minimal-chic στιλ. Δεν είναι και τυχαίο που όλοι οι δρόμοι των εβδομάδων μόδας ήταν γεμάτοι από πλεκτά και ειδικά πλεκτά ζιβάγκο που καλύπτουν τον λαιμό σου μέχρι ψηλά. Από την Olivia Palermo μέχρι και την Cara Delevingne στο Λονδίνο, όλες φορούν ζιβάγκο και μπορείς κι εσύ! Δες πώς να βάλεις το ζιβάγκο σου φέτος τον Χειμώνα και να είσαι super stylish!

Τα ζιβάγκο μπορείς να τα φορέσεις είτε σε πλεκτά υφάσματα, είτε ακόμα και σε πουκάμισο. Εάν επιλέξεις ένα πλεκτό ζιβάγκο, μπορείς να το συνδυάσεις είτε με ένα jean παντελόνι από κάτω για ένα casual στιλ είτε με μια animal print φούστα.

Τόλμησε να φτιάξεις τα δικά σου layering μ’ ένα μακρύ κόκκινο παλτό, ένα δερμάτινο jacket, ή ακόμα και με μια ολόσωμη φόρμα (είτε σε πλεκτό είτε σε denim ύφασμα).

Αν ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου λευκό παντελόνι με ένα cashmere ζιβάγκο (καλό θα ήταν να είναι στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι) και από πάνω ένα μεταξωτό πουκάμισο (σε ένα έντονο χρώμα όπως κίτρινο, χρυσό ή κόκκινο), και αντί να κουμπώσεις τα κουμπιά του πουκαμίσου, πιάσε της δυο άκριες από μπροστά και δέσε της.

Επίσης, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου ζιβάγκο, μ’ ένα πουκάμισο από πάνω, να κουμπώσεις τα μισά κουμπιά μέχρι το στήθος σου και να βάλεις το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι, όπως στην παρακάτω φωτογραφία:

Δες μερικά ακόμα street styles, απ’ όπου μπορείς να πάρεις έμπνευση για τα καθημερινά σου outfits:

Διάβασε κι αυτό:

Ντύσου σαν “κρεμμύδι” αλλά με στιλ!