Δεν υπάρχει ροζ και μπλε! Η Celine Dion λανσάρει παιδικά ρούχα χωρίς φύλο! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Η Celine Dion λανσάρει παιδικά ρούχα χωρίς φύλο και το teaser από τη συλλογή της είναι απλά επικό! Γιατί τα παιδιά μας, δεν είναι στην πραγματικότητα δικά μας και έχουν το δικαίωμα της επιλογής.

Η Celine Dion λανσάρει παιδικά ρούχα χωρίς φύλο, φύλο ουδέτερο. Όχι, ροζ κορμάκια για τα κορίτσια και μπλε για τα αγόρια, κι έτσι θέλει να ενθαρρύνει έναν διάλογο ισότητας.

Η τραγουδίστρια προμοτάρει τη συλλογή CELINUNUNU με ένα επικό video που την δείχνει να μπαίνει σε μια μαιευτική κλινική και να καταλήγει στη φυλακή, κι ας είναι η Celine Dion!

Πιο συγκεκριμένα, στο video βλέπουμε τη Celine Dion να μπαίνει στην κλινική, στο δωμάτιο με τα μωρά. Όλα φορούν ροζ και μπλε αναλόγως αν είναι κοριτσάκια ή αγοράκια. Τότε η τραγουδίστρια αποφασίζει να πετάξει χρυσόσκονη και αμέσως τα νεογέννητα αλλάζουν ρούχα. Φορούν τα παιδικά ρούχα χωρίς φύλο.

Τότε οι φρουροί την συλλαμβάνουν και την οδηγούν στη φυλακή. «Εμείς νοσταλγούμε το παρελθόν και αυτά ονειρεύονται το μέλλον», λέει μεταξύ άλλων η Celine Dion ενώ προτείνει να τα αφήσουμε να κάνουν τις δικές τους επιλογές.

Η συλλογή CELINUNUNU περιλαμβάνει περισσότερα από 70 μη στερεοτυπικά ενδύματα για παιδιά ηλικιών από βρέφη μέχρι 14 ετών, μια συνδημιουργία με την εταιρεία NUNUNU, η οποία ειδικεύεται σε unisex σχέδια.

Να θυμίσουμε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει τρία αγόρια και σε πρόσφατη συνέντευξή της διηγήθηκε μια προσωπική τους στιγμή. Είχαν πάει επίσκεψη στην Disneyland και νόμιζε ότι τα παιδιά ήθελαν να δουν τους super-ήρωες, αλλά κοιτούσαν τις πριγκίπισσες.

Και όλοι ήθελαν να γίνουν η Μινι Μάους. Έλεγα στον εαυτό μου «είναι οκ αυτό γιατί μιλούν, βρίσκουν τους εαυτούς τους» … Το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω είναι ότι μεγαλώνετε τα παιδιά σας όπως εσείς επιθυμείτε. Πρέπει να αποφασίσετε τι είναι σωστό γι’αυτά. Εμείς απλά προτείνουμε έναν άλλον τρόπο για να απομακρύνετε το στερεότυπο

Δείτε επίσης:

Δείτε την Celine Dion να μιμείται τη Rihanna και να κάνει twerking! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved