Τα τακούνια έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη ντουλάπα μας. Αναδεικνύουν το ρούχο αλλά και το σώμα μας. Κι ενώ η μόδα στα τακούνια πάει κι έρχεται, υπάρχουν ορισμένοι χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς κάθε φορά!

Πρέπει να είσαι προσεκτική στην επιλογή του τακουνιού αλλά κυρίως στον τρόπο με το οποίο θα το συνδυάσεις, έτσι ώστε να αναδείξεις και το ρούχο και το παπούτσι!

Παίξε με την αναλογία

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μπορείς να φορέσεις ένα τακούνι ψηλό με midi φούστες.Έτσι τα πόδια σου θα δείχνουν πιο ψηλά, ειδικά όταν τακούνι και φούστα θα έχουν ουδέτερα χρώματα.

Ανοιχτό τακούνι κάθε εποχή

Οι fashion bloggers λένε πως μπορείς να φορέσεις τα ανοιχτά τακούνια με κάλτσες, ενώ δεν είναι μόνο για το Καλοκαίρι!

Όταν αγοράζεις ένα μοντέρνο τακούνι, τόνισέ το

Πώς θα το κάνεις αυτό; Μη το αφήσεις να χαθεί μέσα απ’το ρούχο ενώ μπορείς να το ταιριάξεις τέλεια με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

Δεν υπάρχει όριο στο ύψος

Μπορεί να είναι over the knee μπορεί και πολύ πιο ψηλά απ’ το γόνατο. Και το 2018 θα φορεθούν πολύ!

Προσοχή στα prints

Τα prints δεν είναι μόνο για τα ρούχα, είναι και για τα παπούτσια σου!Το τακούνι σου μπορεί να έχει διακριτικά prints αλλά καλύτερα να το συνδυάσεις με πιο απλά, μονόχρωμα ρούχα.

Το μποτάκι με τακούνι είναι μια καλή, εναλλακτική λύση

Αν ψάχνεις κάτι που απλά θα σου προσθέσει λίγο ύψος, τότε τα μποτάκια είναι η καλύτερη λύση. Μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα ενώ είναι πολύ άνετα!

Τα τακούνια έχουν τη δύναμη να κάνουν το ντύσιμό σου από βαρετό ενδιαφέρον. Σου προσδίδουν στιλ,σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και σε κάνουν πιο σέξι! Μα γι’ αυτό τα αγαπάμε!