Η Meghan Markle έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για να παντρευτεί τον αγαπημένο της πρίγκιπα Harry και το νυφικό που επέλεξε μπορεί να ήταν λιτό και σίγουρα μη αναμενόμενο, αλλά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Αυτό το νυφικό φόρεσε η Meghan Markle στον παραμυθένιο γάμο της κι έκανε όλα τα στοιχήματα να πέσουν έξω, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό του οίκου Givenchy.

Η πανέμορφη ηθοποιός επέλεξε γι’ αυτή τη σημαντική μέρα ένα νυφικό της Βρετανίδας σχεδιάστριας Clare Waight Keller.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το παλάτι το νυφικό της Meghan Markle είναι τελικά του οίκου Givenchy, ενώ έχει σχεδιαστεί από την Βρετανίδα Clare Waight Keller.

Το νυφικό της κυρίας Markle έχει σχεδιαστεί από την βραβευμένη Βρετανίδα σχεδιάστρια Clare Waight Keller. Η κυρία Keller πέρυσι έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια στον ιστορικό γαλλικό οίκο μόδας Givenchy.

Μετά από συνάντηση νωρίτερα φέτος, η Meghan «επέλεξε να συνεργαστεί με την Waight Keller για τη διαχρονική και κομψή αισθητική της, την άψογη προσαρμογή και το χαλαρό στυλ».

«Πιστό στην κληρονομιά του οίκου, οι καθαρές γραμμές του νυφικού επιτυγχάνονται με έξι σχολαστικά τοποθετημένες στρώσεις. Το επίκεντρο του φορέματος είναι η ανοιχτή λαιμόκοψη, που πλαισιώνει χαλαρά τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση. Οι γραμμές του φορέματος εκτείνονται προς το πίσω μέρος, όπου η ουρά ρέει σε απαλές στρογγυλές πτυχώσεις, που καλύπτονται από ένα τριπλό στρώμα μεταξωτού υφάσματος. Τα λεπτά μανίκια των τριών τετάρτων προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεοτερισμού», πρόσθεσε το παλάτι, στην ανακοίνωσή του.

Η Filigree τιάρα συνόδευσε το λιτό και minimal νυφικό της Markle. Το νυφικό αυτό καθ’ αυτό είχε κάτι ρετρό κι αέρινο πάνω του, που σίγουρα αναδεικνύει τον μοντέρνο χαρακτήρα του γάμου.

Σημειώνεται ότι το κόστος του νυφικού υπολογίζεται περίπου στις 300.000 -400.000 στερλίνες, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι το εντυπωσιακό νυφικό της Meghan Markle θα υπογράψει ο βρετανικός οίκος Ralph & Russo, ο οποίος σχεδίασε και το μαύρο φόρεμα αξίας 56.000 λιρών για το επίσημο πορτρέτο του αρραβώνα της.

Διαβάστε επίσης:

Τα πριγκιπικά νυφικά που θύμιζαν κάτι από παραμύθι…