Είναι το απόλυτο trend και τώρα που μένουμε όλοι σπίτι, φοριέται πολύ, κάθε μέρα μπορεί να δείχνει διαφορετικό, είναι άνετο και θα το λατρέψεις! Ο λόγος για τα knit sets ή αλλιώς τα πλεκτά σετάκια, τα οποία μοιάζουν με φόρμα, αλλά θα τα βρεις σε διάφορες πλεκτές εκδοχές, άλλες πιο χειμωνιάτικες κι άλλες πιο ανοιξιάτικες.

Μπορείς να φοράς τα knit sets απ’ το πρωί ως το βράδυ, ειδικά τώρα που δουλεύεις απ’ το σπίτι, ενώ κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς θα φαίνεται σαν να φοράς κάθε μέρα κάτι τελείως διαφορετικό!

View this post on Instagram

Comfy 🤍 •ensemble @nastygal (lien en story)

A post shared by Aurélie (@blackwhite_loving) on

Ο περιορισμός στο σπίτι, φυσικά έχει μειώσει την έμπνευσή σου για το τι μπορείς να φορέσεις, αφού νιώθεις ότι απλά είσαι όλη μέρα με τις πιτζάμες σου, τις οποίες απλά εναλάσσεις ανά μερικές μέρες.

Όμως, υπάρχουν κι εκείνες οι ώρες που είτε έχεις ένα skype call με πελάτη ή με το αφεντικό και δεν θέλεις να εμφανιστείς φυσικά με τις πιτζάμες σου, αλλά απ’ την άλλη πόσα μπλουζάκια και φούτερ να αλλάξεις;

Η λύση είναι τα knit sets που χωρίς πολλά πολλά σε κάνουν να φαίνεσαι και stylish, ενώ παράλληλα είσαι άνετη όλη μέρα στο σπίτι!

Ένα set με πλεκτά, μπλούζα και παντελόνι- φόρμα, είναι το ιδανικό outfit για τις μέρες που δουλεύεις απ’ το σπίτι! Μπορείς κάθε μέρα να φοράς άλλη μπλούζα και να τη συνδυάζεις με άλλο χρώμα πλεκτό από κάτω, ώστε να κάνεις αλλαγές που θα σε κάνουν να φαίνεσαι σαν να φοράς διαφορετικά ρούχα κάθε μέρα!

Γιατί δεν πρέπει να δουλεύεις απ’ το σπίτι με τις πιτζάμες;

Εξάλλου, όπως σου έχουμε ξαναπεί, το να δουλεύεις πολύ καιρό απ’ το σπίτι συνέχεια με τις πιτζάμες σου έχει αρνητικό αντίκτυπο στην δουλειά σου, αλλά και στην ψυχική σου υγεία!

Πρέπει να φτιάξεις μια ρουτίνα, ένα πρόγραμμα ακόμη και τον χώρο του γραφείου, με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι σαν να πηγαίνεις γραφείο.

Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι και τα ρούχα. Αν φορέσεις ρούχα, τα οποία φοράς και στη δουλειά σου θα σου είναι πιο εύκολο να ανταπεξέλθεις και να είσαι πιο παραγωγικός. Αν αλλάξεις ρούχα, βγάλεις τις πιτζάμες σου, δεν θα είσαι εγκλωβισμένος σε μια ρουτίνα, μέσα στο σπίτι… Θα αλλάξει το mindset σου, θα συγκεντρωθείς και θα είσαι περισσότερο προετοιμασμένη για δουλειά!

Δες κι αυτό:

Πώς να συνδυάσεις τη φόρμα για να είσαι πάντα καλοντυμένη!