Αυτό είναι το τζιν που έχει διχάσει τα social media…

LIKE US ON FACEBOOK

Το τζιν είναι το αγαπημένο μας ρούχο που φοράμε Χειμώνα-Καλοκαίρι, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κι έχουμε δει πολλά τζιν στη μόδα, ψηλόμεσα, καμπάνα, cropped….Αυτό είναι όμως το τζιν με σκισίματα στο πίσω μέρος που έχει σπείρει τη «διχόνοια» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μόδα μερικές φορές το παρακάνει και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Τρελά trends έρχονται και φεύγουν και είναι στο χέρι σου να θα τα υιοθετήσεις ή όχι. Σε ακόμα μια…τρέλα, λοιπόν, οι σχεδιαστές μόδας λανσάρουν αυτό το τζιν με σκισίματα στο πίσω μέρος που δεν γνωρίζουμε και ποια είναι η χρησιμότητά τους…

Το τζιν με σκισίματα στο πίσω μέρος μοιάζει με ένα φυσιολογικό τζιν …τουλάχιστον από μπροστά. Πρόκειται για το brand Pretty Little Thing που λανσάρει αυτό το μαύρο τζιν με σκισίματα στο πίσω μέρος και έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και μια αμηχανία στα social media.

Μοιάζει με το αγαπημένο σου μαύρο, ψηλόμεσο τζιν με μια μικρή λεπτομέρεια στο πίσω μέρος…Σύμφωνα με το website του Pretty Little Thing, αυτό το τζιν σου επιτρέπει να δείξεις λίγο δέρμα (μάλλον σε λάθος σημείο) ενώ κολακεύει τη μέση σου. Και σύμφωνα με το site οι λεπτομέρειες αυτές κάνουν τη διαφορά και το κάνουν μοναδικό.

τζιν με σκισίματα στο πίσω μέρος

Φυσικά το Twitter δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει. Άλλοι το χλευάζουν, άλλοι το αμφισβητούν, μερικοί το υπερασπίζονται.

Ένας χρήστης του Twitter έκανε την εύλογη ερώτηση: «Έχουν τρελαθεί;;» κι εκεί επικράτησε ένας χαμός από σχόλια….

Το συγκεκριμένο τζιν κοστίζει 25 δολάρια και έχει μέγεθος από 6 μέχρι 16. Εμάς πάντως και δώρο να μας το έκαναν δεν θα το φορούσαμε…Βέβαια, υπάρχουν και αυτές που το υποστηρίζουν και το αγοράζουν (ναι υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας….).

Κι εμείς δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο: Αυτό το τζιν με σκισίματα στο πίσω μέρος ή αυτό που είναι μόνο διαφάνεια; Χμμμ….

Διαβάστε επίσης:

Οδηγός για να επιλέξεις το τέλειο τζιν παντελόνι!

Photo: Courtesy of Madewell
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved