Αυτό είναι το παντελόνι που θα φορέσουμε περισσότερο το 2019!

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτό είναι το παντελόνι που θα φορέσουμε περισσότερο το 2019 και η αλήθεια είναι ότι είναι μία τάση που ταιριάζει σε όλους κι έχουμε ήδη δει αρκετά τα τελευταία χρόνια!

Ένα από τα πιο αστεία επεισόδια στα «Φιλαράκια», ήταν εκείνο που ο Ross προκειμένου να σαγηνεύσει μια γυναίκα, φορούσε ένα δερμάτινο παντελόνι, μέσα στο οποίο πέρασε τα πάνδεινα και το ραντεβού του καθόλου καλή κατάληξη δεν είχε.

Εάν μπορείς να μη σκέφτεσαι αυτή τη σκηνή, κάθε φορά που βλέπεις κάποιον να φοράει ένα δερμάτινο παντελόνι, να σε ενημερώσουμε ότι αυτό θα αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια για το 2019.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

All black everything ? // #acnestudios #shopbop #alexandermcqueensneakers #alexandermcqueen #ootd #black

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANDY CSINGER (@andicsinger) στις

Το έχουμε δει σχεδόν σε όλες τις επιδείξεις μόδας των μεγάλων οίκων και πραγματικά πιστεύουμε ότι καλά κάνει και επανέρχεται στο προσκήνιο, γιατί το αγαπάμε.

Τα δερμάτινα παντελόνια που αναμένεται να κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν είναι τόσο τα ματ όσο και τα vinyl, που αγαπάμε λίγο παραπάνω, για τον rock χαρακτήρα που μπορούν να δώσουν σε μία εμφάνιση.

Παράλληλα, το δερμάτινο παντελόνι το 2019, δεν χρειάζεται να είναι στενό, σαν κι αυτό που φορούσε ο Ross στα «Φιλαράκια» και δεν μπορούσε να το βγάλει, αλλά μπορεί να είναι και τύπου culotte.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Christmas spirit is coming also to #Milano ???? #ootd #december #sunday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marija Krsikapa (@krsikapamarija) στις

Την ίδια στιγμή, αξίζει να αναφερθεί ότι ένα δερμάτινο παντελόνι συνδυάζεται πολύ εύκολα, ειδικά στην περίπτωση που είναι μαύρο, σχεδόν με όλα τα ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα, ενώ μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με ένα casual oversized πουλόβερ για το πρωί, με ένα εντυπωσιακό μπλουζάκι και γόβες ή μποτάκια το βράδυ ή δερμάτινο παντελόνι τύπου culotte με αθλητικά για μία βόλτα στην πόλη το απόγευμα.

Διάβασε ακόμη:

Ένα δερμάτινο jacket είναι το κλειδί για κάθε εμφάνιση!

Photo: Atelier Doré
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved