Το στιλ aviator επιστρέφει δυναμικά και θα φορεθεί πολύ! Τα κορυφαία μοντέλα του εξωτερικού δημιούργησαν το απόλυτο trend στα γυαλιά ηλίου την Άνοιξη.

Ποια θα είναι η τάση στα γυαλιά ηλίου όταν ο ήλιος έξω θα καίει και θα είναι ασφαλές να βγούμε απ’ το σπίτι; Η απάντηση βρίσκεται στις φωτογραφίες που ελήφθησαν στις εβδομάδες μόδας του εξωτερικού.

Σχεδιαστές και μοντέλα μας έδειξαν ποια γυαλιά θα φορεθούν πολύ φέτος κι αυτό που καταλαβαίνουμε ότι το στιλ aviator θα επικρατήσει πολύ φέτος! Έχει αγαπηθεί απ’ τους αστέρες του Χόλιγουντ απ’ τη δεκαετία του 1970 και τώρα έρχεται ξανά στη μόδα. Για την ακρίβεια… συνεχίζει να είναι στη μόδα, αφού δεν σταμάτησε ποτέ να είναι trend.

Είτε πρόκειται για μπλε φακούς σαν της Veronika Heilbrunner, είτε για τα XXL της Erika Boldrin και της Pernille Teisbaek είτε για μαύρα, όπως της Lisa Aiken, εδώ είναι όλα τα γυαλιά που ξεχωρίσαμε για την Άνοιξη!

Αυτό είναι το απόλυτο trend στα γυαλιά ηλίου την Άνοιξη

Veronika Heilbrunner- Μπλε, εντυπωσιακοί φακοί

Erika Boldrin- XXL φακοί

Pernille Teisbaek- XXL μαύροι φακοί

Lisa Aiken- Μαύροι φακοί

https://www.instagram.com/p/B16i9-CnRnA/

Ποια γυαλιά ταιριάζουν στο πρόσωπό σου;

Δεν ταιριάζουν όμως όλα τα γυαλιά σε όλα τα πρόσωπα. Κάνε τη σωστή επιλογή ανάλογα με το αν έχεις στρογγυλό, οβάλ ή με έντονες γωνίες.

  • Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο επέλεξε γυαλιά περισσότερο τετραγωνισμένα.
  • Αν έχεις έντονες γωνίες προτίμησε περισσότερο στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου.
  • Αν έχεις οβάλ σχήμα προσώπου τότε είσαι τυχερή γιατί σχεδόν ό,τι και να επιλέξεις θα ταιριάζει στο πρόσωπό σου.

Πάρε ακόμα λίγη έμπνευση για γυαλιά ηλίου:

Τα γυαλιά ηλίου που αξίζει να επενδύσεις φέτος! | Photos

Photo: Pexels