Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά λένε και αυτή είναι must στα ρούχα για το Καλοκαίρι. Είναι chic, για όλες τις περιστάσεις και θα τη συναντήσεις σε ρούχα, παπούτσια και τσάντες.

Ποια είναι αυτή η μικρή λεπτομέρεια είναι must στα ρούχα για το Καλοκαίρι; Ruffle trend ή σούφρα, φρου φρου ή όπως αλλιώς θέλεις πες το! Πώς μπορείς να το εντάξεις στο outfit σου; Οι τρόποι είναι πολλοί.

Η τάση αυτή έρχεται από πολύ παλιά από τις χορεύτριες του Flamenco, μετά από τα φορέματα των παρανύμφων στη δεκαετία του 80. Από τότε έχει εξελιχθεί αρκετά και σήμερα είναι αυτό που χρειάζεσαι στα ρούχα για το Καλοκαίρι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με διάσημους σχεδιαστές μόδας αυτοί οι ρομαντικές κυματισμοί πρέπει να μπουν με κάποιο τρόπο στο σύνολό μας και να αγκαλιάσουμε τις πιο girly και ρομαντικές πλευρές μας. Ναι και εσύ έχεις μια τέτοια πλευρά του εαυτού σου.

Τα ρούχα αυτά και το ruffle trend εκπέμπει μια θηλυκότητα όταν είναι “κομμάτι” ενός φορέματος και μια χαριτωμενιά όταν είναι μέρος μιας τσάντας.

Επίλεξε παστελ χρώματα και κατά προτίμηση μονόχρωμα. Σε ένα απλό φόρεμα, το φρου φρου δίνει αυτομάτως μια πιο κομψή και επίσημη πινελιά και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Και εκεί έγκειται η “μαγεία” τους. Μπορεί να κοσμούν κάθε ρούχο χωρίς να είναι υπερβολικά. Είτε βρίσκονται σε φόρεμα, είτε σε τσάντα, σε παπούτσια είτε σε μαγιό.

Γενικά, φρόντισε αν η μπλούζα σου έχει “κύματα” να αποφεύγεις τα πολλά και βαριά αξεσουάρ, τα οποία θα προκαλέσουν ένα χάος στο ντύσιμο σου. Keep its simple.

Διαβάστε επίσης:

Το απόλυτο καλοκαιρινό look, όπως θα το διάλεγε η Jane Birkin