Αυτή είναι η τάση στα σκουλαρίκια για την Άνοιξη!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι εβδομάδες μόδας μπορεί να ολοκληρώθηκαν, η έμπνευση όμως που αντλήσαμε τόσο απ’ τις κολεξιόν που παρουσιάστηκαν όσο κι από τις street style εμφανίσεις που είδαμε σε αυτές, εξακολουθούν να επηρεάζουν τις τάσεις για την Άνοιξη.

Ποια θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα σκουλαρίκια για την Άνοιξη; Φυσικά, οι αγαπημένοι κρίκοι. Τους βλέπουμε παντού και σε όλες τις εκδοχές τους, οπότε εάν σε κάποιο συρτάρι τους κρατάς φυλαγμένους, ήρθε η ώρα να τους φορέσεις ξανά.

Συνηθίζουμε να μιλάμε συχνά για τάσεις στα ρούχα και στα παπούτσια, ωστόσο οι τάσεις στα αξεσουάρ είναι εξίσου σημαντικές, γιατί είναι πολλές φορές αυτά που όταν τα φοράμε αναδεικνύουν μια εμφάνιση.

Οι κρίκοι είναι απ’ τα πιο διαχρονικά σκουλαρίκια, ενώ είναι τόσο μίνιμαλ που θα λέγαμε ότι είναι εύκολο να συνδυαστούν με κάθε εμφάνιση, αλλά και απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Πολύ εύκολα μπορείς να τους φορέσεις το πρωί στη δουλειά με ένα τζιν και ένα πουλόβερ και πολύ εύκολα μπορείς να τους φορέσεις το βράδυ με ψηλοτάκουνα και φόρεμα.

Ποιοι είναι οι κρίκοι που περισσότερο βλέπουμε αυτή την περίοδο στο Instagram; Είναι τα λεγόμενα huggies, τα οποία είναι μικροί κρίκοι που αγκαλιάζουν το αυτί. Είναι η μεγαλύτερη τάση στους κρίκους, ενώ όσα περισσότερα piercings έχεις τόσο το καλύτερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Like a twinkly hug for your ears ? #huggies #earparty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edge of Ember (@edgeofember) στις

Ξεχωρίζουν τα huggies σε χρυσό χρώμα, με διαμαντάκια ή με σταυρούς και διάφορα άλλα αντικείμενα να κρέμονται από αυτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

No piercings? No problem. Upgrade your ear game with the Lacuna Cuff. . . . #missomaeargame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MISSOMA (@missomalondon) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“#Piercing eseguiti a mano libera con tecnica asettica.” ⁣ ⁣ Three carefully placed rings span this artfully #pierced ear. This arrangement plays with stones and forms to create a coherent #LuxuryPiercing statement. This Styles farthest ring is the simple diamond Eternity Ring, moving inwards it elaborates with a Single Spike Eternity, and then crescendos with a dramatic yellow gold Triple Spike. ⁣ ⁣ Our expert piercers and stylists are ready to help you create your bespoke #CuratedEar. We’re currently located in #NewYork, #Rome, #Dublin, #London, and #Dubai. The link to Appointments is on our profile! ⁣ ⁣ ?: @andrea_oronero #piercer⁣ ?: @giuliettilini⁣ ?: @rinascene #italy⁣ ?: #mariatash #piercings ⁣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Tash (@maria_tash) στις

Διάβασε ακόμη:

Τα must γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Photo: Getty Images
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved