Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια μικρή εμμονή με τα παπούτσια (κορίτσια ήρθε η ώρα να το αποδεχτούμε)! Παρακολουθούμε τις τάσεις και φυσικά ένα ακόμη ζευγάρι πάντα χωράει στη ντουλάπα μας. Και αυτή είναι η τάση στα παπούτσια για το 2019.

Τα παπούτσια είναι η “δύναμη” μιας γυναίκας, είτε είναι φλατ είτε τακούνι. Μπορούν να αναδείξουν υπέροχα ένα σύνολο όταν το συνδυάζουμε σωστά. Ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι η τάση στα παπούτσια για το 2019 για να είμαστε και πάντα in fashion.

Εντάξει, οι τάσεις είναι πολλές και ξεχωρίσαμε τις πιο αγαπημένες μας αλλά και αυτές που σίγουρα θα κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Η τάση στα παπούτσια για το 2019

Western Boots

τάση στα παπούτσια

Image Source: Getty / Vanni Bassetti

Οι μπότες στιλ cowboy είναι στη μόδα εδώ και μερικές σεζόν, είναι βολικές, ζεστές, stylish και μας αρέσουν. Έχουν μια πινελιά από τα ’80s κι εσύ θα πρέπει να δώσεις προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και στο πώς αγκαλιάζουν το πόδι σου γιατί η κάθε μπότα είναι διαφορετική.

Μπορείς να τις συνδυάσεις υπέροχα με ένα μονόχρωμο σύνολο.

Τακούνια- υπερπαραγωγή

τάση στα παπούτσια

Image Source: Getty / Edward Berthelot

Τα τακούνια-υπερπαραγωγή θα τα δούμε παντού το 2019. Και όταν λέμε υπερπαραγωγή δεν εννοούμε να έχουν πάνω απλώς διαμάντια και άλλα “μπιχλιμπίδια” που να γυαλίζουν.

Εννοούμε τακούνια που να έχουν πάνω λεπτομέρειες από κοχύλια, χάντρες και ό,τι άλλο σου αρέσει. Επειδή είναι ούτως ή άλλως υπερπαραγωγή, μπορείς να τα συνδυάσεις απλώς με ένα τζιν και μια απλή μπλούζα.

Sporty Sandals

τάση στα παπούτσια

Image Source: Getty/Christian Vierig

Μπορεί να είμαστε στο 2019, αλλά τα ’90s έχουν μεγάλη επίδραση στη μόδα και στα trends που βλέπουμε στις μέρες μας. Και αυτά τα sporty sandals θα γίνουν τα αγαπημένα μας για την εποχή Άνοιξη-Καλοκαίρι.

Είναι άνετα, βολικά, chic και ταιριάζουν με όλα.

Animal Prints

Image Source: Getty/Christian Vierig

Τα animal prints είναι στη μόδα ούτως ή άλλως. Το 2019, όμως, θα τα δούμε και στα παπούτσια. Μπορείς να πάρεις μπότες animal print και φυσικά να τις συνδυάσεις με κάτι που δημιουργεί λιγότερη “φασαρία”.

Συνδύασε το animal print με κάτι πιο ήπιο χρωματικά.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό το χρώμα θα κυριαρχήσει στη ντουλάπα μας το 2019! | Photos

Photo: azernews.az