Αυτές είναι όλες οι hot τάσεις στις γόβες για το 2019, γιατί μπορεί το 2019 να μην έχει έρθει ακόμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πούμε ποιες θα είναι οι τάσεις ή ποια κομμάτια που είδαμε σε γνωστά fashion shows θα φορεθούν τον επόμενο χρόνο.

Από το καλοκαίρι μέχρι και τώρα δεν έχουν αλλάξει πολλά στις τάσεις των παπουτσιών, εκτός από μερικές υφές των υφασμάτων και ο τρόπος που θα τα φορέσεις.

Φυσικά, δεν μπορείς να φορέσεις με τον ίδιο τρόπο ένα ζευγάρι παπούτσια τον Χειμώνα, όπως θα τα φορούσες το Καλοκαίρι γιατί και πρακτικά θα είσαι σαν μια «πάπια» που κολυμπάει σε μια πισίνα.

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι και το Μιλάνο στις εβδομάδες μόδας, είδαμε ότι το μικρό και λεπτό τακούνι έχει την τιμητική του για άλλη μια σεζόν, ενώ πέρα από το τακούνι και οι γούνες θα κυριαρχήσουν σίγουρα στην ντουλάπα σου.

Αλλά ποιες γόβες σύμφωνα με τα it-girls του Instagram θα φορεθούν παραπάνω από το κανονικό; Δες παρακάτω και θα καταλάβεις αμέσως…

Christian Dior

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να φορέσει ένα ζευγάρι J’Adore μια φορά στη ζωή της; Αν πεις «όχι» θα είναι ψέμα! Για άλλη μια σεζόν τα συγκεκριμένα παπούτσια θα κυριαρχήσουν, αλλά ξέρεις τι είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν, που τα κάνει μοναδικά; Είναι το μήκος του τακουνιού, που είναι αρκετά chic-stylish και κολακεύει όλες τις γυναίκες.

Valentino

Photo: Imaxtree.com

Αυτή η τάση δεν θα την δεις μόνο από τον Γαλλικό οίκο μόδας Valentino, αλλά παντού ανεξαρτήτως τιμής και αξίας. Με λίγα λόγια οι γούνες θα είναι super τάση στις γόβες είτε στο τακούνι με κάποια φτερά είτε μια γόβα γεμάτη από γούνα, ή ακόμα και κάποιες λεπτομέρειες που ενδεχομένως να έχει η γόβα.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα φορέσεις τις αγαπημένες σου μπότες όλο τον χρόνο (Photos)