Αυτά τα παπούτσια είναι στη μόδα και έχουν διχάσει τον κόσμο | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Η μόδα πολλές φορές μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό  για καλό ή για κακό. Αυτά τα παπούτσια είναι στη μόδα και έχουν διχάσει τον κόσμο. Εσύ θα τα φορούσες;

Έχουμε δει διάφορα extreme trends που έχουν έρθει κατά καιρούς στη μόδα, έχουν παρουσιαστεί στις πασαρέλες από διάσημους οίκους αλλά τα έχουμε δει και στο δρόμο δίπλα μας. Τώρα, αυτά τα παπούτσια είναι στη μόδα και δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε.

Το στυλ είναι προσωπική έκφραση, αλλά μήπως αυτά τα τακούνια είναι too much;;; Αθλητικό και τακούνια από το Dsquared2 κι εμείς τα κοιτάζουμε με αμηχανία.

Είχαμε δει τα τακούνια, με χοντρό, αθλητικό πάτο. Τώρα μιλάμε για κάτι διαφορετικό, τώρα το πήγαμε ένα βήμα παραπέρα. Πολύ ψηλό τακούνι αλλά αθλητικά. Αθλητικά ή τακούνι γιατί κάπου μπερδευτήκαμε και αυτά καλό είναι να μην τα συγχέουμε!

Το brand Dsquared2 τα περιγράφει ως «γιγαντιαία τακούνια» και όντως είναι. 

Παρ’ όλο που μοιάζουν με αθλητικά, δεν μπορείς να τα φορέσεις ας πούμε στο γυμναστήριο καθώς είναι πολύ ψηλά. Σκέψου να κάνεις διάδρομο με αυτά; Αδύνατο.

Αυτά τα παπούτσια που είναι στη μόδα δίχασαν τον κόσμο από την πρώτη στιγμή με τους περισσότερους να εκφράζουν την αντίθεσή τους, λίγο πιο έντονα. Στη ανάρτηση στο Instagram, η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει 37.790 likes αλλά τα σχόλια μόνο θετικά δεν είναι.

Αρκετοί είναι αυτοί που σχολίασαν πως δεν θα τα φορέσουν ποτέ. ΜΑ ΠΟΤΕ κι άλλοι λένε πως είναι ό,τι χειρότερο έχουν δει στη ζωή τους.

Ο κριτικός ανδρικών ενδυμάτων στη Vogue, Luke Leitch, επαίνεσε τους σχεδιαστές που έφτιαξαν το πιο άσχημο παπούτσι!

Τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Dsquared2, αλλά σίγουρα η τιμή τους δεν θα είναι οικονομική. Κι άλλοι ισχυρίζονται πως και δώρο να τους τα έκαναν, δεν θα τα φορούσαν.

Μια γυναίκα σχολίασε πως τα παπούτσια αυτά δεν είναι και καθόλου άνετα: «Λυπάμαι παιδιά, συνήθως αγαπώ τα σχέδια σας, αλλά αυτά δεν φαίνονται και πολύ άνετα. Το πόδι γλιστρά μπροστά. Αυτή η ζώνη θα κόψει τα δάχτυλά της. Η φτέρνα δεν είναι σωστά τοποθετημένη στο παπούτσια. Δεν μπορώ να δω τη μαγεία εδώ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά τώρα…θα φορούσες ένα νυφικό από χαρτί τουαλέτας;

Photo: unsplash/Jaclyn Moy

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved