Αυτά είναι τα τακούνια που είναι στη μόδα και μοιάζουν με… γλυπτά | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτά είναι τα τακούνια που είναι στη μόδα και μοιάζουν με γλυπτά. Στην κυριολεξία. Είναι chic και κατάλληλα για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Κι ενώ η τάση φέτος είναι τα ’90s αυτά τα τακούνια που είναι στη μόδα δεν μοιάζουν με κανένα άλλο απ’ το παρελθόν. Κυριαρχούν εδώ και λίγο καιρό και έχουν ήδη γίνει must.  Θα τα βρεις παντού και μπορεί να επενδύσεις κιόλας σε ένα τέτοιο «κομμάτι».

τακούνια που είναι στη μόδα

Αυτά τα τακούνια που είναι στη μόδα είναι σίγουρα ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Τι ξεχωριστό έχουν; Δεν είναι το χρώμα τους, είναι το ίδιο το τακούνι που έχει περάσει σε άλλο level.

Τα γλυπτά ή αλλιώς αρχιτεκτονικά τακούνια είναι in fashion και είναι η νέα ανακάλυψη των σχεδιαστών.

τακούνια που είναι στη μόδα

Όπως καταλαβαίνεις τέρμα τα mules και η γόβα στιλέτο. Αυτή η νέα τάση. Ξύλινο τακούνι με μια (και δύο) πινελιές «γλυπτού». Ναι, το design μας θυμίζει γλυπτό.

Τα τακούνια που είναι στη μόδα είναι minimal και artistic. Μπορείς να τα φορέσεις σε μια επίσημη εμφάνισης (σε ένα γάμο το Καλοκαίρι;) αλλά μπορείς να τα δοκιμάσεις για να πας σε ένα δείπνο!

Το τακούνι «παίζει» σε γήινα χρώματα, μπεζ, κίτρινο ή σε έναν συνδυασμό μπεζ και μαύρου. Εσύ διαλέγεις τι σου αρέσει περισσότερο.

τακούνια που είναι στη μόδα

Βέβαια, το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι μπορείς να τα βρεις σε προσιτές τιμές! Μήπως να κάνεις μια έρευνα αγοράς; Just saying…

Να σημειωθεί βέβαια πως τα τακούνι αυτά όσους υποστηρικτές έχουν, άλλοι τόσοι τα κράζουν και αναρωτιούνται τι άλλο θα βγει στη μόδα. Μην αναρωτιέστε γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας…

Απ’ την άλλη αν δεν αντέχεις στιγμή τα τακούνια στα πόδια σου, σου έχουμε και τα πιο chic φλατ παπούτσια για να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Διαβάστε επίσης:

Αξεσουάρ που η ντουλάπα σου χρειάζεται πριν το Καλοκαίρι | Photos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved