Και ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι μαυρισμένη; Ποια δεν θέλει με ένα μαγικό τρόπο να αποκτήσει αυτό το σοκολατένιο χρώμα; Πώς θα δείχνεις μαυρισμένη ακόμη κι όταν δεν είσαι;

Γνωρίζεις πολύ καλά πόσο άβολη είναι αυτή η στιγμή όταν πηγαίνεις για το πρώτο σου μπάνιο και είσαι τόοοοσο λευκή που ξεχωρίζεις! Ή όταν ακόμη δεν έχεις καταφέρει να πας για μπάνιο, φοράς ένα φόρεμα ή ένα ραντάκι και το δέρμα σου είναι τόσο λευκό που σε ενοχλεί… Και όλα αυτά ενώ οι υπόλοιποι είναι μαυρισμένοι και σου λένε “καλά, δεν έχεις κάνει κανένα μπάνιο;”. Πώς θα δείχνεις μαυρισμένη ακόμη κι αν είσαι άσπρη σαν το… γάλα;

Εντάξει, θαύματα δεν μπορούν να γίνουν κι αν θέλεις να αποφύγεις το σολάριουμ και διάφορες κρέμες μαυρίσματος, μπορείς να τα καταφέρεις και να τους ξεγελάσεις “όλους” με τα ρούχα που φοράς. Και συγκεκριμένα με το χρώμα των ρούχων που επιλέγεις να φορέσεις.

Γιατί υπάρχουν μερικά χρώματα στα ρούχα μας που μας κάνουν να δείχνουν λιγότερο λευκές ενώ αναδεικνύουν το όποιο μαύρισμα έχουμε πετύχει.

Κάναμε, λοιπόν, μια μικρή έρευνα για το ποιο χρώμα πρέπει να έχουν τα ρούχα σου για να αναδείξουν το μαύρισμα σου και πώς τα χρώματα αυτά αλληλεπιδρούν και δίνουν την αίσθηση ότι το σώμα μας δείχνει πιο μαυρισμένο από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Για να εκμεταλλευτείς αυτό το λίγο μαύρισμα που έχεις κάνει, τότε θα πρέπει να φορέσεις συγκεκριμένα χρώματα.

Ποια χρώματα στα ρούχα πρέπει να επιλέγεις;

Ζεστά εσπεριδοειδή

Πώς θα δείχνεις μαυρισμένη

Κίτρινο απαλό, πράσινο του.. lime και πορτοκαλί είναι τα χρώματα που ενισχύουν μια υγιή λάμψη ακόμη κι αν έχεις περάσει λίγο χρόνο στον ήλιο. Αναδεικνύουν το μαύρισμα και κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται καλύτερο.

Juicy brights

Πώς θα δείχνεις μαυρισμένη

Καρπουζί, σάπιο μήλο και γενικά αποχρώσεις του ροζ τραβούν την προσοχή και δίνουν μια όμορφη αντίθεση με το μπρονζέ δέρμα. Γι αυτό και μπορείς να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Λευκό

Πώς θα δείχνεις μαυρισμένη

Το λευκό χρώμα είναι υπέροχο για το Καλοκαίρι γενικά και είναι υπέροχο για να αναδείξει το μαύρισμά σου. Εμείς θα σε συμβουλεύαμε να αποκτήσεις λίγο μαύρισμα πρώτα και μετά να φορέσεις τα λευκά σου.

Τα χρώματα της θάλασσας

Πώς θα δείχνεις μαυρισμένη

Κάθε απόχρωση του μπλε είναι καλή για να “συμπληρώσει ” το μαύρισμά σου. Οι ζεστές αποχρώσεις του μπλε, το τιρκουάζ είναι χρώματα πολύ ελκυστικά και δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλοι οίκοι μόδας σου λένε πώς να συνδυάσεις σωστά τα χρώματα σε ένα outfit!