Δυστυχώς δεν έχουμε γεννηθεί όλες με ψηλά πόδια όπως η Σκλεναρίκοβα… μέχρι τώρα χρησιμοποιούμε πως “τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια” αλλά ενδόμυχα παρακαλάμε να μπορούσαμε να έχουμε μερικούς πόντους παραπάνω. Μήπως θες κι εσύ να φαίνεσαι πιο ψηλή μερικές φορές;

Αν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί και εσύ να πηγαίνεις όλα τα παντελόνια σου για κόντεμα, μπορείς να ακούσεις τις συμβουλές μας και να ακολουθήσεις τα στυλιστικά tricks που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή!

9 στυλιστικά tricks που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή!

Παπούτσια σε nude αποχρώσεις

Και μόλις γνώρισες τον καλύτερο φίλο σου! Μπορεί να μην είναι έκπληξη πως τα παπούτσια αλλάζουν το πώς φαίνονται τα πόδια σου αλλά ήξερες πως και το χρώμα παίζει τον ρόλο του; Και όμως… έτσι επέλεξε για τις εμφανίσεις σου nude υποδήματα και είσαι έτοιμη!

Μπότες με μύτη!

Στείλε στην αποθήκη ή όπου πιο μακριά μπορείς τις τετράγωνες και στρογγυλές μπότες σου και κράτα μόνο αυτές που έχουν μυτερή άκρη! Οι λεπτές μυτερές μπότες κολακεύουν τα πιο κοντά πόδια και δίνουν την αίσθηση πως είναι πιο μακριά!

Μονοχρωμία

Αν επιλέξεις ένα χρώμα και το ενσωματώσεις σε όλο σου το outfit θα φαίνεσαι αυτόματα πολύ πιο ψηλή! Προσοχή! Δεν είναι μόνο το μαύρο που λειτουργεί, γι αυτό μη φοβηθείς να φορέσεις και άλλα χρώματα!

φαίνεσαι πιο ψηλή

Φαρδιές παντελόνες

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο πως μία φαρδιά παντελόνα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή αλλά εμείς σε προτρέπουμε να διώξεις τον φόβο σου και να πας στον ράφτη σου και να ζητήσεις να σου κόψει την παντελόνα ακριβώς στο σημείο που θα καλύπτει το πέλμα σου χωρίς να την πατάς όμως!

Συνδύασε το παντελόνι με το παπούτσι!

Αν επιλέξεις να φορέσεις το μαύρο τζιν σου συνδύασε το με ένα μαύρο ζευγάρι μποτάκια τα οποία δεν θα ξεχωρίζουν από το παντελόνι. Αυτή η στρατηγική κίνηση θα δώσει την αίσθηση πως το πόδι σου συνεχίζει!

Ψηλόμεσα στενά παντελόνια

Ένα ψηλόμεσο παντελόνι δίνει την αίσθηση πως η μέση σου είναι πιο ψηλά, το πόδι σου πιο μακρύ και εσύ πολύ πιο ψηλή!

φαίνεσαι πιο ψηλή

Pixabay

Μπότες με v-shaped κόψιμο

Στην ίδια λογική με τις μπότες με μυτερή μύτη λειτουργούν και οι μπότες με v-shaped κόψιμο που δίνουν πιο ομαλή μετάβαση από το πόδι στο πέλμα.

Ψηλόμεσες φούστες με cropped πουλόβερ

Όπως λειτουργεί το ψηλόμεσο στενό παντελόνι λειτουργεί και η φούστα και το ενισχύει το cropped πουλόβερ!

Απόφυγε τα παντελόνια που τελειώνουν πάνω από τον αστράγαλο!

Τα παντελόνια που τελειώνουν πάνω από τον αστράγαλο κονταίνουν το πόδι και δίνουν την αίσθηση ότι χωρίζεται σε δύο τμήματα! Οπότε τα αποφεύγουμε!

Δες ακόμα:

Η λύση για να φαίνεσαι πιο ψηλή έρχεται απ’ τη Γαλλία! | Photo

Photo: Freepik