Τι είναι το manifestation και αφού έχει πιάσει σε όλους τους άλλους, τι κάνω λάθος και δεν λειτουργεί σε εμένα; Πόσους στόχους μπορώ να έχω, είναι απαραίτητο να τα γράφω όλα κάτω στο χαρτί, και αν δεν τα γράψω αρκεί να τα σκέφτομαι όλη μέρα ή να τα λέω από μέσα μου όλα αυτά που θέλω να φανερωθούν στη ζωή μου; Το αντικείμενο αυτό το έχω μελετήσει πολύ και χρησιμοποιούσα την τεχνική όταν ήμουν έφηβη χωρίς να ξέρω ότι αυτό που έκανα ήταν manifestation. Όσες φορές έκανα σοβαρά την τεχνική και με συνέπεια μου έδωσε πίσω τα αποτελέσματα που ζητούσα και τις φορές που δεν γινόταν τα πράγματα ξέρω ακριβώς ποιο ήταν το λάθος μου και δεν έπιανε. Πριν πάμε παρακάτω θέλω να ξέρεις ότι όλα αυτά δεν είναι ούτε φαντασίες, ούτε αμερικανιές, ούτε μαγεία (εδώ γελάμε), πριν κρίνεις κάτι διάβασε πρώτα, ενημερώσου από έμπιστες πηγές και βγάλε εκ των υστέρων τα συμπεράσματα σου. Το manifestation είναι ενέργεια και αν δεν έχεις αυτήν την ενέργεια δεν θα φανερωθεί τίποτα σε σένα.

Τι είναι το manifestation;

Πρόκειται για τη μέθοδο μέσα απ’ την οποία μετατρέπεις τις ιδέες και τις επιθυμίες σου σε πραγματικότητα. Στην ίδια λογική με τον νόμο της έλξης. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιήθηκε από πολλούς ανθρώπους που πέτυχαν στη ζωή τους, από τον Νίκολα Τέσλα, μέχρι τους σημερινούς celebrities και coaches του εξωτερικού.

Μιλάμε για ενέργεια, την ενέργεια που έχουμε μέσα μας και την ενέργεια που εκπέμπεται μέσω των σκέψεων που κάνουμε και των δράσεων που κάνουμε. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις τις διάφορες τεχνικές και να τρελαίνεσαι με τις μεθόδους «3 6 9 μέθοδος, μέθοδος 3 6 9 Τέσλα, Manifest για να με θέλει, για να πάρω το σπίτι, για να βγάλω λεφτά». Τα πράγματα είναι απλά και όσο τα περιπλέκεις τόσο θα χάνεις το χρόνο σου δίχως αποτέλεσμα.

Μπορώ να σου εγγυηθώ ότι είναι τόσο απλό όλο αυτό, γιατί έχω τρεις περιπτώσεις στην ζωή μου που με το manifesting έκανα τα πράγματα να συμβούν. Και μπορώ επίσης να σε διαβεβαιώσω ότι ποτέ δεν έκανα ούτε την μέθοδο 369 ούτε αυτή των 17 δευτερολέπτων. Αν θες μπορείς και εσύ να πετύχεις, αρκεί να πιάσεις τη λογική!

Πώς κάνοντας manifestation έλκουμε κοντά μας αυτό που θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας

σκέφτεσαι συνέχεια

Τι κάνω λάθος και σε μένα δεν πιάνει;

Θα σου εξηγήσω τι κάνεις λάθος αν το έχεις δοκιμάσει και δεν έχεις δει αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Δεν σε «τιμωρεί» κανείς, δεν υπάρχει όριο στους στόχους, δεν έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα της μεθόδου γιατί υπάρχουν άπειρα ευρήματα στην βιβλιογραφία όπου εφευρέτες και επιστήμονες με την μέθοδο του manifestation έδωσαν πνοή σε όλα αυτά που είχαν στο μυαλό τους.

Οι σκέψεις γίνονται πραγματικότητα

Πρόσεξε τι σκέφτεσαι και μη βάζεις κανένα όριο σε αυτό που θες. Μη λες είναι ακριβό, είναι δύσκολο, είναι αδύνατον, δεν μπορώ. Να λες μπορώ και θα το κάνω. Να αισθάνεσαι ανείπωτη χαρά σαν να είσαι ήδη εκεί. Να είσαι μεθυσμένη από χαρά και ενθουσιασμό χωρίς να έχεις πιει αλκοόλ, να κοιμάσαι και να ξυπνάς με αυτήν τη ιδέα σαν να είσαι ήδη εκεί. Σαν να σου έχει δοθεί ήδη.

Να σε βάζεις μέσα στην «σκηνή» που θες να βρίσκεσαι. Να μην σε βλέπεις απ’ έξω απ’ την πόρτα, σαν τον ζητιάνο, που ζητά ψίχουλα. Είσαι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου! Ζήσε με όλες τις αισθήσεις σου τον ενθουσιασμό, νιώσε το στο σώμα σου, χωρίς κανένα φραγμό. Πίστεψέ το, σκέψου που θες να είσαι και θα γίνει.

Το μυαλό δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό. Πες του ψέματα, (είναι η μόνη φορά που θα σου ζητήσω να πεις ψέματα, κάνουν καλό τα συγκεκριμένα), βάλε σε στη σκηνή που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Μην σκέφτεσαι αυτό που φοβάσαι, μην σκέφτεσαι χωρίς αφθονία. Μην εύχεσαι, δεν μιλάμε για ευχές και όνειρα. Μίλα σαν να είσαι εκεί ήδη.

Ο χρόνος Ενεστώτας

Βάλε τον Ενεστώτα χρόνο στη ζωή σου και βγάλε εντελώς τον Αόριστο. Δεν είσαι το παρελθόν σου. Δεν σε καθορίζει ό,τι έζησες μέχρι χθες. Ζήτα και θα σου δοθεί και έχε πίστη ότι είναι στο δρόμο σου και έρχεται. Αυτό ήταν το μόνο λάθος που έκανες μέχρι σήμερα. Σκεφτόσουν περισσότερο τη διαδικασία και αν την κάνεις σωστά παρά την ουσία του πράγματος. Πείσε τον εαυτό σου ότι είσαι ήδη εκεί. «Είμαι πετυχημένη …..», «Είμαι με τον …….», «Το σπίτι μου είναι….», «η φυσική μου κατάσταση είναι…», Είμαι σήμερα αυτό το άτομο. Το λες, το πιστεύεις και έχεις αυτήν την ενέργεια σαν να είσαι ήδη εκεί.

Εκεί βρίσκεται το μυστικό, ούτε στα νούμερα, ούτε στη συγγραφή τετραδίων, παρά μόνο στην ενέργεια που εκπέμπεις και φυσικά στην δράση που θα σε πάει προς τα εκεί. Αν κάνεις manifestation με αυτόν τον τρόπο που σου εξήγησα, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να σταματήσεις τις δράσεις, κάτι σε σπρώχνει συνεχώς να δρας προς εκείνη την κατεύθυνση, δεν περιμένεις την ευκαιρία να αστράψει μπροστά σου, τη δημιουργείς.

Σε παρακαλώ μη σε σταματάς, πίστεψε ότι το έχεις και μην αυτοσαμποτάρεσαι, άλλωστε τι έχεις να χάσεις; Τίποτα μόνο το τι θα είχε συμβεί αν δεν σταμάταγες. Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου, θα χαρώ να σε βοηθήσω να σε δεις πρωταγωνιστή στην ταινία της ζωής σου.

Πες μου τι σκέψεις κάνεις, να σου πω τι προ(σ)καλείς

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News