Τι είναι το pillow manifestation που όλο το TikTok πίνει νερό στο όνομά του; Ουσιαστικά είναι μια τεχνική του Manifestation για την οποία έχω γράψει άπειρα θέματα, έχω αναλύσει έχω επαινέσει πολλάκις στο παρελθόν, απλώς λίγο πιο εξειδικευμένη. Το manifestation είναι ολόκληρο mindset είναι ο τρόπος που θα ρυθμίσεις το μυαλό σου να σκεφτεί και αξίζει λίγο παραπάνω ανάλυση.

Τι είναι το pillow manifestation;

Με δύο λόγια, γράφεις σε ένα κομμάτι χαρτί αυτό που θες να προσελκύσεις, να σου φανερωθεί, να έρθει κοντά σου, συγκεκριμένα, όσο πιο συγκεκριμένα μπορείς και το βάζεις κάτω από το μαξιλάρι σου πριν κοιμηθείς. That’s all. Αυτή είναι η τεχνική και μπορεί να το κάνει ακόμα και ένα μικρό παιδί. Δεν είναι κάτι δύσκολο στο πώς θα κάνεις τα βήματα. Το θέμα είναι να κατανοήσεις την διαδικασία του μυαλού σου. Το mentally κομμάτι δηλαδή.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την τεχνική για να σου πω αν πιάνει ή δεν πιάνει το manifestation με μαξιλαρι. Για να σου πω την καθαρά μου αλήθεια, είναι λίγο παιδική η προσέγγισή του και θεωρώ ότι είναι λίγο αστείο να περιμένεις να υποδεχτείς κάτι επειδή απλά το έβαλες κάτω από το μαξιλάρι σου.

Το manifestation γενικά σαν τεχνική είναι ενέργεια. Ενέργεια που στέλνεις και ενέργεια που λαμβάνεις πίσω. Το έχω δοκιμάσει, και όσες φορές το έχω κάνει με συνέπεια πήρα πίσω αποτελέσματα και μάλιστα αυτά που έκανα manifest.

Το μαξιλάρι είναι αυθυποβολή;

Προσπαθώντας να βάλω λογική σε αυτήν την νέα τεχνική… Μπορώ να καταλάβω ότι σε κάποιους μπορεί να έχει πιάσει, αν και πρέπει να είμαστε και λίγο σκεπτικιστές με αυτούς που λένε ότι απλά το έκαναν και έπιασε. Ωστόσο, ξέρω σίγουρα ότι, ακόμα και σ’ αυτούς που μπορεί να είχε αποτέλεσμα το manifestation με μαξιλάρι, περισσότερο βοήθησε το υποσυνείδητό τους πριν τον ύπνο ή η πίστη τους ότι αυτό που ήθελαν θα έρθει, και όχι τόσο το ίδιο το μαξιλάρι. Σαφώς μιλάμε για αυθυποβολή, όπως τις περιπτώσεις πλασίμπο που έχουν σημειωθεί στην ιατρική βιβλιογραφία.

Υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνω Manifestation, χωρίς τετράδια και γράψιμο;

ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες

Πίστεψέ το

Μόνο η πίστη είναι αυτή που χρειάζεσαι. Πίστη στην διαδικασία, πίστη σε σένα. Με το που αποφασίσεις τι θες, γιατί και αυτό είναι μια αρχή φυσικά, θα δεις ότι οι ανάγκες σου θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται με το μυαλό σου και με τις επόμενες κινήσεις σου. Ας υποθέσουμε ότι θες να ζυγίζεις ένα συγκεκριμένο βάρος, σε χρόνο ενεστώτα θα λες ότι είσαι τα ιδανικά κιλά σου, ή ότι έχεις ένα σφιχτό και υγιές κορμί ή ότι είσαι ο άνθρωπος που τρέφεσαι με συγκεκριμένο είδος διατροφής.

Αυτό το «παραμυθάκι» που λες στο μυαλό σου και το πείθεις ότι είναι αληθινό, αυτό θα προσπαθεί εκείνο να σου φέρει στην επιφάνεια σου. Να το κάνει πραγματικότητά σου. Και κάπως έτσι το lifestyle σου γίνεται η νέα σου αλήθεια και αυτή η αλήθεια και οι δράσεις σου δίνουν αυτά τα αποτελέσματα, αυτά που έχεις κάνει manifestation.

Κάποιοι κάνουν manifest για τον σύντροφο της ζωής τους. Στην ελεύθερη βούληση κανενός δεν μπορείς να επέμβεις, παρά μόνο στο δικό σου μυαλό και καρδιά. Και δεν είναι ούτε μαγεία ούτε εξωπραγματικά πράγματα, είναι δράσεις, τρόπος σκέψης και αποτελέσματα. Αν πιστεύεις ότι είσαι μεγάλη, άσχημη, χοντρή, ανέραστη, ανίκανη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, αυτό θα προσελκύσεις. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν σήμερα σχέσεις, έχουν δίπλα τους, τους ανθρώπους που πίστευαν ότι τους αξίζει να έχουν.

Αποφάσισε τι θες να έχει ο άνθρωπός σου, τι εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά, πώς θες να σου φέρεται, πώς θα είστε όταν θα είστε μαζί, πλάσε μια ιστοριούλα στο μυαλό σου, ένα σενάριο ιδανικό και όχι να έχεις μια σχέση στη ζωή σου απλώς για να μην είσαι μόνη και αυτό θα προσεκλύσεις. Να είσαι σίγουρη ότι σου αξίζει και να αγαπηθείς και να αγαπήσεις ανεξαρτήτως εξωτερικών παραγόντων.

Αξίζει μια δοκιμή

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, είτε νομίζεις ότι αυτά δεν πιάνουν γιατί δεν το κάνεις μια φορά με συνέπεια για 5 μέρες για να δεις τι θα γίνει; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Πρόσεχε μόνο τι εύχεσαι!

Πώς κάνοντας manifestation έλκουμε κοντά μας αυτό που θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News