Πώς διαχειριζόμαστε το άγχος και τις κρίσεις πανικού; Οι απαντήσεις στο διαδραστικό Webinar: «Κατανοώ & Διαχειρίζομαι το άγχος & τις κρίσεις πανικού».

Από πολλούς το άγχος έχει χαρακτηριστεί ως η πηγή των περισσότερων προβλημάτων της σωματικής & ψυχικής υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο τρόπος ζωής, ο καταιγισμός υποχρεώσεων, πληροφοριών, ευθυνών, οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, η κακή διατροφή, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός και αλλά πολλά συμβάλλουν στην ανάπτυξη συναισθημάτων άγχους.

Το άγχος εισβάλλει στη ζωή μας καθημερινά & εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους & σε κάθε ηλικία. Οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι καταβάλλονται από άγχος, ωστόσο δηλώνουν αδυναμία ή άγνοια για την αντιμετώπισή του.

πώς διαχειριζόμαστε το άγχος

Διαδραστικό webinar για το πώς διαχειριζόμαστε το άγχος και τις κρίσεις πανικού

Το σεμινάριο αυτό παρουσιάζει με τρόπο προσιτό για όλους το τι ακριβώς είναι το άγχος & με ποιον τρόπο εκδηλώνεται στην καθημερινή μας ζωή.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα μπορέσεις να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου & τους γύρω σου σχετικά με το θέμα του άγχους & των κρίσεων πανικού & θα εφοδιαστείς με πρακτικές τεχνικές αντιμετώπισης αλλά και πρόληψης.

Πληροφορίες για το σεμινάριο:

Συντονίστριες: Γιαννοπούλου Μαρία & Mαρία Αποστολοπούλου

Ημερομηνία: 12 Δεκεμβρίου

Ώρα: 16.00 – 18.30

Κόστος: 30€ & 20€ για φοιτητές, ανέργους & ΑΜΕΑ

Δήλωση ενδιαφέροντος: μέχρι την Πέμπτη 10/12 στο email: maria.giannopulu@gmail.com

Το σεμινάριο θα γίνει διαδικτυακά μέσω του Zoom

Θα δοθούν 

  • Βεβαίωση συμμετοχής
  • Υλικό από το σεμινάριο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News